Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Black Batu ve Orkun Bozdemir ilk ortak parçalarını Renaissance Records'dan çıkardı: ‘Glitch Fields’

Tekli olarak çıkan çalışma ayrıca Renaissance Records’ın ‘Merin EP, Vol. 8’ derlemesinde yer aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Mayıs 2024
Black Batu ve Orkun Bozdemir ilk ortak parçalarını Renaissance Records'dan çıkardı: ‘Glitch Fields’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Black Batu ve Orkun Bozdemir, resmi platformlarda yayımlanan ilk ortak çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu.

Geoff Oakes tarafından 1992’de kulüp olarak kurulan ve 1994’te plak şirketi yapılanmasını bünyesine katarak güçlenen, elektronik müzik sahnesine 30 yıldan fazla bir süredir yön veren efsanevi oluşumlardan Renaissance’tan çıkan ‘Glitch Fields’ isimli parça, dijital platformlarda tekli olarak yayımlanmasının yanı sıra plak şirketinin dört parçadan oluşan mini derlemesi ‘Merin EP, Vol. 8’te yer alan çalışmalardan biri oldu.

Renaissance ayrıca ilk kez bünyesindeki uluslararası sanatçılardan oluşan bir line-up ile geçtiğimiz yıl İstanbul’a gelmiş; Sandrino Tittel ve Frank Beckers'tan oluşan Berlin merkezli ikili Frankey & Sandrino, Teymour Khalatbari’nin solo projesi Yet More ve İtalya’nın genç yeteneklerinden AÜRA etkinliğin konukları olmuştu.

‘Glitch Fields’, uzun süredir sahnedeki yeteneklerini gözler önüne seren Black Batu’nun ilk resmi müzik projesi olurken, Orkun Bozdemir’in ise Marc Gonen'in ‘Something To Believe In’ parçası için hazırladığı Afro house remiksini takip ediyor.

‘Glitch Fields’, ikilinin ilk ortak parçası için seçtiği sıradan bir isim değil. 2022'den bu yana İstanbul merkezli ses getiren pek çok etkinliğe imzasını atan, kurucuları oldukları Glitch Fields oluşumuna da bir selamlama aynı zamanda.

Renaissance Records’ın ‘Merin EP, Vol. 8’ derlemesini buradan inceleyebilir, Black Batu ve Orkun Bozdemir imzalı ‘Glitch Fields’ parçasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...