Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Boiler Room Istanbul: HARD DANCE x RE:VOLT Kollektiv

Dünyanın en iyi müzik ve kültür platformu 20 Mart’ta sert dansın yeni tanımını yapmak için İstanbul’a geri dönüyor

  • OZAN TEZVARAN
  • 5 Şubat 2020
Boiler Room Istanbul: HARD DANCE x RE:VOLT Kollektiv

Canlı müzik yayını yapmayı ve arşivlemeyi amaçlayan, Peoples Choice Lovies Award tarafından Dünya’nın en iyi müzik ve kültür platformu seçilen çevrimiçi platform Boiler Room, 2 senenin ardından HARD DANCE x RE:VOLT Kollektiv temasıyla 20 Mart 2020’de İstanbul’a Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinlik için geri dönüyor.

2010 yılında, İngiltere’de, terk edilmiş bir kazan dairesinin duvarına bantlanmış bir webcam ile hikayesine başlayan, herhangi bir tür müziği, lirik içeriği ve müzikal kısa filmleri izleyebilmek için yeraltı müzik hayranlarına çevrimiçi bir topluluk sunan Boiler Room daha önce Jamie xx, Ben Klock, SBTRKT, Hudson Mohawke, Jamie Woon, Mount Kimbie, Falty DL, James Blake ve Thom Yorke gibi isimlere ev sahipliği yapmıştı.

İlk yayınının ardından, yerel ve global basından “yeraltı müziğinin en önemli yayıncılarından birine dönüştü.” yorumlarını alan çevrimiçi platform daha önce Barış K, JONNY ROCK, ZOZO, Mehmet Aslan, Kaan Düzarat, Baba Zula, İnsanlar, Ece Özel gibi Türkiye elektronik müzik sahnesinin öne çıkan isimlerine yer vermişti.

Son zamanlarda gerçekleştirdikleri tekno etkinlikleri ile öne çıkan ve daha önce KAS:ST, Regal, SNTS ve Stef Mendesdis gibi isimleri ağırlayan RE:VOLT Kollektiv ile beraber gerçekleşecek etkinlikte sahne alacak isimler çok yakında açıklanacak.

İnternete bağlı olan her yerden favori isimlerinizi kendi atmosferinde, sanal da olsa, en önden izleme olanağını yaratan Boiler Room arşivine bir kez daha İstanbul’u eklemeye hazırlanıyor. HARD DANCE x RE:VOLT Kollektiv temasıyla 20 Mart 2020’de gerçekleşecek etkinlik için biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

BOILER Room Presents: Hard Dance X RE:VOLT
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...