Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Modernity Festival İsviçre dağlarında benzersiz bir elektronik müzik deneyimi sunuyor

Marco Carola, Jamie Jones, Luciano, Adriatique performans sergileyecek sanatçılar arasında

  • CAPRICES İŞ BİRLİĞİYLE
  • 5 Şubat 2020
Modernity Festival İsviçre dağlarında benzersiz bir elektronik müzik deneyimi sunuyor

Bu yıl 17. senesini kutlayacak olan Modernity Festival, 17-19 Nisan ve 24-26 Nisan tarihlerinde iki hafta sonu olarak gerçekleşecek. İsviçre'de Crans-Montana'da gerçekleşecek olan festivalde Marco Carola, Jamie Jones, Luciano, Sven Väth, Guy Gerber, Lee Burridge, Ricardo Villalobos, Adriatique ile beraber toplamda 53 sanatçı yer alacak.

İsviçre Alpleri'nin kalbinde nefes kesici bir panoramik manzaraya sahip Cry D’Er terasında 2.200 metre yükseklikteki Modernity sahnesi, eşsiz bir kulüp deneyimini yaşamak isteyen müzikseverler ile dolacak.

Festivalin ilk hafta sonu Sven Väth, Adriatique, Guy Gerber, Lee Burridge, Behrouz, Chaim, Yokoo, Lunar Disco, Parallells (Live), Guti (Live), Traumer, Archie Hamilton, Ion Ludwig, Britta Arnold, Mira & Chris Schwarzwalder ve daha fazla isme ev sahipliği yapacakken, ikinci hafta sonu, dağlar Marco Carola, Jamie Jones, Luciano, Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Marco Faraone, Osunlade, Mathew Jonson, Magda, Zaman ajanları, Michel Cleis, Alex Kostic, Skizzo, Steve sesleri ile titreşecek Rachmad, Cesar Merveille, Shaun Reeves ve Ryan Crosson gibi isimleri ağırlayacak.

Caprices sunumuyla gerçekleşecek festival hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...