Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Boiler Room Presents: Hard Dance x RE:VOLT Kollektiv’in beklenen isimleri açıklandı

Gecede aralarında Remco Beekwilder, Stranger, Stef Mendesidis, ONUR ve Jehra’nın da bulunduğu 9 isim sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Mart 2020
Boiler Room Presents: Hard Dance x RE:VOLT Kollektiv’in beklenen isimleri açıklandı

Dünyanın dört bir yanındaki canlı müzik performanslarını bir tıkla ulaşabileceğiniz arşivine saklayan Boiler Room’un 20 Mart gecesi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek “Boiler Room Presents: Hard Dance x RE:VOLT Kollektiv” edisyonunun beklenen isimleri açıklandı.

Remco Beekwilder, Stranger, Stef Mendesidis, Lokier, Blasha & Allatt, ONUR, Mert A ve Jehra’nın yer alacağı etkinlik, büyük bir ivmeyle gelişen elektronik müzik sahnesiyle adını Avrupa’da da duyuran İstanbul’un atmosferine tanıklık ettirmeye hazırlanıyor, Boiler Room “Hard Dance” tanımını yeniden biçimlendirmek için geri geliyor.

2010 yılında Londra’da bir web cam ile yayın hayatına başlayan ve 10 yıl içinde dünyanın en büyük canlı müzik yayını platformlarından biri haline gelen Boiler Room, yeraltı elektronik müzik sahnesinde bir sene içerisinde düzenlediği etkinliklerle kendinden bahsettiren RE:VOLT Kollektiv sunumuyla hazırlanıyor. Beraberinde endüstriyel teknonun ve EBM’in günümüz öne çıkan temsilcilerini de getiriyor.

Etkinlikte; 2017’de yayınladığı “LSD EP” ile adını dans müziği listelerine kazıyan, karanlık dans pistlerini prodüksiyonlarının derin vuruşları ile dolduran, dünyanın dört bir yanında sergilediği dinamik performansları ile festival afişlerinde yerini koruyan Remco Beekwilder; Hollanda’nın gizli yeteneklerinden, adını yine festivallerin ve gece kulüplerinin veteran ismi Regal ile sıkça duyduğumuz, Awakenings ve Tresor gibi kontrol etmesi güç dans pistlerini kendine has enerjisiyle manipüle eden Stranger da yer alıyor.

Ben Klock’un efsaneleşmiş plak şirketi Klockworks’ten de yayınladığı parçalarla kendini kanıtlamaya devam eden, tekte kayıt tekniğini kullanarak canlı tekno iskeletleri oluşturma ilkesine sadık kalan Stef Mendesidis derin düşüncelerin hipnotize eden gücünü İstanbul’a taşımaya hazırlanırken; Meksikalı prodüktör Lokier de EBM türünün vücut üzerindeki gücünü ağır synth arpejleri ve yankılanan trampet vuruşları ile tasvir ediyor olacak.

İngiltere asıllı elektronik müzik ikilisi Blasha & Allatt grenli ve dinamik endüstriyel dokusuyla geceye farklı katmanlar tasarlarken; lokal DJ’lerden RE:VOLT Kollektiv kurucusu, kökleri Kuzey Avrupa’dan gelen elektronik müzik sahnesinin, ağırlıklı ise rave kültürünün içinde bir “arayıcı” ve “sunucu” olarak kendini konumlandıran ONUR da geceye eşlik ediyor olacak.

Efdemin, Matrixxman, Esther Duijn gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan, İzmir’in ses getiren kulübü Högre / Unten'in resident DJ’lerinden Mert A ve müzikal sınırlarını tek düze ve sabit tonlar ile beslemekten ziyade müziğin farklı türleriyle uğraşarak menzilini genişleten Jehra’nın da teknonun karanlık yüzünü korkusuzca aktaracağı gecede 9 isim yer alıyor.

Hard dance’in RE:VOLT Kollektiv sunumuyla tekrar tanımlanacağı, günümüz endüstriyel tekno ve EBM tarzlarının öne çıkan isimlerinin ağırlanacağı, kayıt altına alınacağı "Boiler Room Presents: Hard Dance X RE:VOLT Kollektiv", 20 Mart gecesi Zorlu PSM’de hayat bulacak.

Hafızalardan uzun süre silinemeyecek etkinliğin biletlerini BUGECE.CO’dan satın alabilirsiniz.

BOILER ROOM PRESENTS: HARD DANCE X RE:VOLT | 20 MART 2020, ZORLU PSM

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...