Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Bahramji ve Medusa Odyssey canlı performanslarıyla 19 Mart'ta Suma Han'da

Happy Memories Happening sunumuyla gerçekleşecek etkinlik 19 Mart'ta Suma Han sahnesinde

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Mart 2020
Bahramji ve Medusa Odyssey canlı performanslarıyla 19 Mart'ta Suma Han'da

Küçük yaşlardayken yapmaya başladığı müziğinde Sufi melodilerinden ilham alan, 13 yaşında çalmaya başladığı santur enstrümanıyla yeteneklerini konuşturmaya başlamasını takiben müzik serüvenini profesyonel olarak başlatan müzisyen Bahramji, Happy Memories Happening sunumuyla gerçekleşecek 'The Sound of Paradise' etkinliği kapsamında 19 Mart'ta İstanbul Suma Han sahnesinde Türkiye'deki sevenleriyle buluşacak.

Farklı kültürlerden esinlenerek etkilendiği sufizmle birlikte kendi özgün tarzını yaratan Bahramji haricinde gecenin bir diğer dikkat çeken ismi ise Medusa Odyssey ikilisi. Synthesizer, elektro gitar, flüt ve davul gibi enstrümanlar kullanmalarıyla tanınan ikili, performanslarına etkili bir biçimde elektronik elementler ilave edebilmeleriyle de dikkat çekiyor.

'The Sound of Paradise' etkinliğinde sahne alacak diğer sanatçılar ise Turker ve Avangart Tabldot olacak. Turker, mistik ve etnik tonları modern ritimlerle süslediği tarzını 2020 yılı için hazırlıklarını tamamladığı canlı performansıyla müzikseverlere sunuyor olacak. Uzun bir dönem boyunca bireysel olarak müzik yaptıktan sonra 2016 yılında bir araya gelen, Ata Günay, Aytek Erdem ve Semih Ergun'dan oluşan Avangart Tabldot üçlüsü afro ve disco stillerini öne çıkardıkları setleriyle kabin başında olacak.

Happy Memories Happening sunumuyla 19 Mart'ta gerçekleşecek etkinliğin detaylarına ve biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

THE SOUND OF PARADISE | 19 MART 2020, PERŞEMBE - SUMA HAN

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...