Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Boys Noize 19 Mayıs Cuma Zorlu PSM’de

Boys Noize, %100 Studio’da gerçekleşecek etkilikte Beatgate’in ‘Keep It Real’ serisinin konuğu olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Nisan 2023
Boys Noize 19 Mayıs Cuma Zorlu PSM’de

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Boys Noize (Alexander Ridha), 19 Mayıs Cuma günü Beatgate’in ‘Keep It Real’ etkinlik serisinin konuğu olarak İstanbul’a geliyor.

Yeraltı müzik kültürüyle aynı oranda ana akımdaki çalışmaları ve sahnedeki yüksek enerjisiyle profesyonel kariyerine başladığı 2004 yılından bu yana fark yaratan DJ ve prodüktörlerden biri olan Boys Noize, yaklaşan İstanbul şovunda Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde olacak.

Elektronik müziğe olan tutkusu henüz 13-14 yaşlarındayken plak arşivi oluşturmaya başlamasıyla ve 15 yaşındayken Hamburg’daki plak dükkanı Underground Solution’da çalışmaya başlamasıyla şekillenen Boys Noize, Kid Alex alter egosuyla çok erken yaşlarda Felix Da Housecat ve DJ Hell gibi dönemin tanınmış isimlerinin warm-up DJ’liğini yaparak sahnedeki hünerlerini göstermeye başladı.

Rolling Stone tarafından "Top 10 DJs Who Rule The World" sıralamasında yer alma başarısı gösteren, Beatport tarafından üst üste üç yıl “en iyi elektronik müzik sanatçısı” seçilen ve 2010 yılında Bağımsız Müzik Ödülleri'nde (Independent Music Awards) ödüle uzanan müzisyenlerden biri olan Boys Noize, Mixmag'in ünlü serisi 'The Lab'in 2013 ve 2014'te Londra, 2016'da ise New York'taki konuklarından biri olmuştu.

Boysnoize Records ve onun alt plak şirketi BNR TRAX’in de arkasındaki yaratıcı figür olan Alman sanatçı, kariyeri boyunca beş albüm ile sayısız tekli ve kısaçalara imza attı, ayrıca aralarında David Lynch, N.E.R.D, Depeche Mode, Snoop Dogg, Daft Punk, Justice ve The Chemical Brothers’ın olduğu birçok sanatçıyla remiks projeleri içinde yer aldı. İlk olarak 2012'de Skrillex ile hayata geçirdikleri Dog Blood projeleri altında da az ama öz işler ortaya çıkaran sanatçı, bu yıl da dinleyicilerini yeni müzik çalışmalarından mahrum bırakmadı ve Sega Bodega’nın ‘Kepko’ parçasına yaptığı remiksini ve Pilo ile DEEVIOUS’la ortak çalışması ‘Pvssy’ teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Beatgate’in ‘Keep It Real’ serisi, geçtiğimiz sonbahar Erol Akan’la yine Zorlu PSM’de başlamıştı. 19 Mayıs Cuma günü Boys Noize’un sahne alacağı yeni ‘Keep It Real’ deneyimine ortak olmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

BEATGATE W/ BOYS NOIZE | KEEP IT REAL SERIES #004 | ZORLU PSM, %100 STUDIO
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...