Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cem Egemen ve Toreadorss’tan yeni iş birliği: ‘Future’

Satsuma Music’ten çıkan tekli, ikilinin dördüncü ortak yapım çalışması oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Ocak 2024
Cem Egemen ve Toreadorss’tan yeni iş birliği: ‘Future’

Cem Egemen ve Toreadorss (Fehmi Görüroğlu), yeni ortak teklilerini müzikseverlerin beğenisine sundu.

2018 yılında İstanbul merkezli plak şirketi Satsuma Music etiketiyle çıkan çalışma, iki prodüktörün dördüncü ortak çalışması olarak kayıtlara geçti. İkili, stüdyodaki güçlerini daha önce yine Satsuma Music’ten çıkan ‘Dare’, ‘Something Special’ ve ‘Now’ parçalarında birleştirmişti.

Plak şirketi tarafından ‘Future’ ile ilgili yapılan bilgi notunda, “Yeni nesil elektronik müziğin başyapıtı olan son yayınımız ‘Future’ ile sonik bir yolculuğa çıkın. Kendinizi fütüristik ritimlerin, sesin sınırlarını aşan dijital vokallerin ve ruhani bir ses manzarası çizen melodik lead'lerin sinerjisine kaptırın. ‘Future’ sadece bir şarkı değil; insan ve makine arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran, müzikal yeniliğin sınırlarını zorlayan sonik bir yolculuk. Bu avangart yolculukta bize katılın ve her titreşen notada elektronik müziğin evrimini deneyimleyin” ifadelerine yer verildi.

Progressive house türünün dikkat çekici örneklerinden biri olan çalışma, Cem Egemen’in geçtiğimiz ay Murat Salman ile ortak çalışması ‘Why’ parçasını takip ederken, Toreadorss’un ise geçen yaz Cem Egemen’le bir diğer iş birliği ‘Now’ projesini izliyor.

Cem Egemen ve Toreadorss imzalı ‘Future’ parçasını aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...