Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Circlemoon serisi 4 Şubat’ta Bora Uzer ile Ankara’da başlıyor

Blazecore Project ve Blossom Agency sunumuyla Club Mirador’da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca b2b performanslarıyla Kerem Tekinalp & Furkan Kurt, Kuntay & Mert Koçer ve sürpriz bir konuk sanatçı sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Ocak 2024
Circlemoon serisi 4 Şubat’ta Bora Uzer ile Ankara’da başlıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

4 Şubat’ta Ankara’da yepyeni bir etkinlik serisi başlıyor. Blazecore Project ve Blossom Agency sunumuyla hayata geçen Circlemoon serisinin ilk etkinliğinde baş konuk Bora Uzer.

Club Mirador’da gerçekleşecek etkinlik, çalışmalarını Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdüren Bora Uzer’in başkent Ankara’da bu çaptaki bir etkinlikteki ilk canlı şovu olarak kayıtlara geçecek.

Çok yönlü müzisyenler arasında sağlam bir yerde duran, enerjisi ve dikkat çekici vokal yeteneği sayesinde performansları ile Türk müzik sahnesinin dikkat çeken isimlerinden biri olan Bora Uzer, genç yaşta başladığı müzik kariyerine Rotterdam Konservatuvarı'nda caz eğitimi alarak etkili bir başlangıç yaptı. 1998 yılında kurulan Kangroove'un solisti olmasıyla sivrildi, bu grupla İstanbul'un en popüler mekanlarında ve festivallerde kalabalıkları dans ettirmeyi ve 2009 yapımı ilk Türkçe albümü “B1” ile hayran kitlesini genişletmeyi başardı.

Çok yönlü bir enstrümantalist ve söz yazarı olarak kendini geliştiren, elektronik müzikle harmanladığı büyüleyici melodiler ve etkileyici vokal çalışmalarıyla dans pistlerini fetheden enerjik sanatçı, artık kendine has bir tarz oluşturmuş durumda. Global müzik otoriteleri tarafından kabul gören üretimleri Sol Selectas, Diynamic ve Renaissance gibi etiketler altında yayımlandı. 2022 yılında ABD’de RÜFÜS DU SOL ile turlarken, Denver'daki Red Rocks'tan İbiza’daki Blue Marlin’e ve Mykonos'un ikonik mekanlarından Scorpios'una kadar prestijli noktalarda performanslar sergiledi.

Canlı performanslarındaki duygusal ustalık ve yaratıcı vizyonuyla, elektronik müziği yeni boyutlara taşıyan Bora Uzer, 2023 sonlarında kendi plak şirketi OJO'yu yepyeni teklisi “I Will Find You” ile tanıtmanın heyecanını yaşadı.

4 Şubat Pazar günü Club Mirador’da katılımcılarını ağırlayacak etkinlikte, Bora Uzer’in yanı sıra ayrıca b2b performanslarıyla Kerem Tekinalp & Furkan Kurt, Kuntay & Mert Koçer ve sürpriz bir konuk sanatçı sahnedeki yerini alacak.

Bora Uzer’in kendi plak şirketi OJO'yu tanıttığı son teklisi “I Will Find You”yu aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

BLAZECORE PROJECT & BLOSSOM AGENCY PRESENT CIRCLEMOON: BORA UZER (LIVE) + SPECIAL GUEST + KEREM TEKİNALP & FURKAN KURT + KUNTAY & MERT KOÇER | 4 ŞUBAT 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...