Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dark Heart ve Be No Rain iş birliği ‘Visions’ çıktı

Dinleyicileri melodi ve duygunun kesiştiği bir dünyaya davet eden tekli, SIZE Records etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ocak 2024
Dark Heart ve Be No Rain iş birliği ‘Visions’ çıktı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dark Heart ve Be No Rain iş birliği “Visions”, SIZE Records etiketiyle müzikseverler ile buluştu.

Olağanın ötesine geçerek dinleyicileri, melodi ve duygunun kesiştiği bir dünyaya davet eden melodik techno türündeki yapım, 19 Ocak'ta tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Los Angeles’ta çalışmalarını sürdüren Dark Heart, şehrin sınırlarını aşan ses manzaraları yaratıyor. Hollywood’daki bir yetenek avcısından elektronik müzik duayenine dönüşümüyle, tutku, yaratıcılık ve ses sanatına karşı sarsılmaz bir adanmışlık hikayesi onunkisi. Canlılığı ve derinliğiyle tanınan parçaları, FISHER, Steve Angello, Martin Garrix, Armin van Buuren ve GORDO gibi endüstri devlerinin desteğiyle global bir dinleyici kitlesi tarafından beğeni topladı.

“Visions” projesinde Dark Heart’a Londralı prodüktör Be No Rain synthpop ve indie rock dokunuşları ile eşlik ediyor. Fideles, Tale Of Us ve CamelPhat gibi isimlerle yaptığı iş birlikleriyle melodik house ve techno dünyasını etkileyen vokalleri, “Visions”a içsel yolculuk özelliği katıyor.

Dark Heart'ın ritmik becerisi ile Be No Rain'in şiirsel sözlerinin bileşimi olarak müzikal sınırları keşfeden “Visions”, ritmik yeniliği ve duygusal derinliğiyle müziğin kelimelerden daha fazlasını ifade ettiği bir alana dinleyicileri götürüyor.

Techno, pop ve indie etkilerinin dokusu içinde ilmik ilmik işlenen bir anlatı gücüyle öne çıkan çalışmayı aşağıda dinleyebilir, bu linki kullanarak favori platformunuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...