Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Claptone’un The Masquerade parti serisi Pacha Ibiza’ya geri dönüyor

Etkinlikler yaz sezonu boyunca her Cumartesi günü Pacha Ibiza’da olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Mart 2020
Claptone’un The Masquerade parti serisi Pacha Ibiza’ya geri dönüyor

DJ/prodüktör Claptone, Ibiza’daki düzenli programına The Masquerade parti serisini ikinci kez Pacha Ibiza’ya getirerek devam edecek. Etkinlikler yeni sezonda 23 Mayıs - 10 Ekim arası her Cumartesi müzik tutukunlarını misafir edecek.

The Masquerade, ilhamını Venedik’in geleneksel maskeli balolarından alıyor. Pacha’nın özel kostümlü dansçılarıyla birleştiğinde ise konsept tam anlamıyla görsel bir şölen sunuyor.

Armand Van Helden, Kerri Chandler, Basement Jaxx, Diplo ve Purple Disco Machine gibi pek çok isim geçen yılki etkinliklerin konuğu olmuştu.

The Masquerade serisi 2016 yılında dünyanın dört bir yanını gezmeye başladı. Melbourne’deki Burnley Parkı’ndan Belçika’da düzenlenen Tomorrowland’e kadar geniş bir coğrafyada müzikseverlerle buluşan seri, klasik house tınılarını yoğun performans ve parti deneyimiyle bütünleştiren niteliğiyle ün kazanmayı başardı.

Bu yılki programın netleşmesi üzerine açıklamalarda bulunan Claptone, “Geriye bakıp geçtiğimiz yazın sadece bir başlangıç olduğunu görmek inanılmaz. Tümüyle harika bir deneyimdi. Daha büyük, daha iyi ve daha uzun bir The Masquerade sezonu için bu yıl Pacha’ya geri dönmenin heyecanı içindeyim” diye konuştu.

Duyuruya özel olarak hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Numune çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...