Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

La Nouba’nın 19 Temmuz’daki baş konuğu Colyn

La Nouba, Ecorche ve Room 4 Collective sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Beswerda, Duvas ve Alchemist sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Temmuz 2024
La Nouba’nın 19 Temmuz’daki baş konuğu Colyn

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müziğin duygusal ve melodik yüzünü temsil eden Hollandalı DJ/prodüktör Colyn, 19 Temmuz Cuma günü La Nouba sahnesinde Kuzey Kıbrıs’taki dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

2019 yapımı "Amor" parçası ile Tale Of Us'un dikkatini çekerek büyük bir çıkış yakalayan Colyn, melodik techno ve house’un derin unsurlarını harmanladığı müzik yolculuğunda dinleyicilerini zaman ve mekan arasında bir serüvene ortak ediyor. Müzik çalışmalarında ve performanslarında duygusal derinliği yakalamak için sürekli olarak sınırlarını zorlayan Colyn, Afterlife’ın yanı sıra Rose Avenue, Anjunadeep, Armada Music ve Watergate Records gibi plak şirketlerinden çıkardığı etkileyici işlerle yaratıcı spektrumunu genişletmeye devam ediyor.

19 Temmuz’da La Nouba sahnesinde performans sergileyecek bir diğer isim ise Afterlife ve Habitat’ın yükselen figürlerinden Beswerda. Colyn ile Beswerda, geçtiğimiz aylarda 8Kays ve Juan Hansen’in “Falling Down” parçasına yaptıkları ortak remiks ile stüdyodaki güçlerini birleştirmişti. Etkinlik katılımcıları gecede ayrıca KKTC'nin başarılı DJ/prodüktörlerinden Duvas ve Alchemist’i de dinleme fırsatı elde edecek.

Colyn’in öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilisiniz.

La Nouba, Ecorche ve Room 4 Collective sunumuyla gerçekleşecek etkinliğin biletleri için ise bu sayfayı ziyaret edebilir, rezervasyonlar için aşağıdaki telefon numaraları ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

+90 539 105 15 15 / +90 539 105 17 17

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...