Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Carl Cox, Charlotte de Witte ve Gesaffelstein CRSSD’nin 2020 bahar organizasyonu için açıklananlar arasında

San Diego'da düzenlenecek festival, gelmiş geçmiş en iyi sanatçı listelerinden birini açıkladı

  • AHMET AYDEMİR
  • 29 Aralık 2019
Carl Cox, Charlotte de Witte ve Gesaffelstein CRSSD’nin 2020 bahar organizasyonu için açıklananlar arasında

CRSSD festivali, en iyi sanatçı listelerini belirlenen tarihlere sığdırabilmek için var gücüyle çalıştıkları bahar konsepti için kendi evine, San Diego'ya geri dönüyor.

7-8 Mart tarihleri için gün sayan CRSSD, 2020 için dans müziğinin en değerli isimlerini Waterfront Park’ta yer alan üç farklı sahnede ağırlayacak.

Ocean View sahnesinde Gesaffelstein, Rüfüs Du Sol ve efsanevi Inner City gibi isimlerin canlı performanslarına yer verilirken, Marie Davidson’ın ‘Work It’ parçasına yaptığı remiksle 2019'da adından çokça söz ettiren Soulwax de sahnenin bir diğer öne çıkan ismi olacak.

The Palms sahnesindeyse Chris Lake, Nora En Pure ve Patrick Topping gibi isimlerin yanı sıra Myd, Etienne de Crecy ve 2manydjs ile Brodinski'nin merakla beklenen b2b performansları festival ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Son olarak City Steps sahnesi, Carl Cox ve Charlotte de Witte gibi techno’nun en büyük isimlerini hafta sonu boyunca karşılıyor olacak. I Hate Models, Radio Slave ve Monki, Dax J'in programında guest DJ olarak katılacak.

Ayrıntılı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Festivalin 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenen sonbahar organizasyonundan görüntüleri izleyin.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...