Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

De School 62 saat sürecek bir partiye hazırlanıyor

Carista, Job Jobse, rRoxymore ve daha fazlası, ADE bünyesindeki 62 saatlik uzun maratonda yer alacak

  • EMRE ESKİHORAN
  • 30 Ağustos 2019
De School 62 saat sürecek bir partiye hazırlanıyor

Geçtiğimiz sene 120’nin üzerinde mekanda 1000’den fazla etkinliğe ev sahipliği yapan, 2500 sanatçı ve 400.000’in üzerinde katılımcı ile dünyanın en büyük elektronik müzik festivali Amsterdam Dance Event (ADE) bu sene de müzikseverlere elektronik müzik dolu oldukça geniş bir program sunuyor.

ADE kapsamında düzenlenecek “Het Weekend” isimli etkinlik, şehrin gözde kulüplerinden De School’un 700 kişilik kapasitesinin sınırlarını 18 Ekim’den 21 Ekim’e kadar aralıksız sürecek 62 saatlik bir parti ile zorlamaya hazırlanıyor.

Dört sahnede 35’in üzerinde sanatçının sahne alacağı etkinlikte dikkat çeken isimler arasında ise Animalistic Beliefs, Carista, Cinnaman, Interstellar Funk, LSDXOXO, LYZZA, upsammy, Jane Fitz, Mad Miran ve Dr. Rubinstein gibi sanatçılar yer alıyor.

Eski bir okul olan De School konser alanları haricinde restoran, kafe, sergi alanı ve spor salonu gibi hizmetleri ile ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Amsterdam Dance Event kapsamında 18 – 21 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek “Het Weekend” hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...