Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren ve W&W İlk Kez Güçlerini Birleştirdi: 'Repeat After Me'

Üç büyük isim 'Repeat After Me' adını taşıyan yepyeni teklileri ile bir ilke imza atıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Ocak 2019
Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren ve W&W İlk Kez Güçlerini Birleştirdi: 'Repeat After Me'

Elektronik müzik tarihinde ilk defa Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren ve W&W aynı parçada güç birliği yapıyor. Sanatçıların bireysel tarzlarının belirgin ve çarpıcı şekilde bir arada hissedildiği 'Repeat After Me', dans müziği tutkunlarının uzun soluklu favorilerinden biri olacak gibi görünüyor.

2019 yılına henüz yeni girilmiş olmasına rağmen, 'Repeat After Me' bu yılın kuşkusuz en büyük ortak müzik yapımlarından biri olarak hatırlanacak. Sanatçıların karakteristik prodüksiyon alışkanlıklarının ilk dinleyişte fark edildiği, dünyanın en büyük festival ve kulüplerinde uzun müddet yankılanması beklenen bu işbirliği global dans müziği etkinliklerini onyıllarca domine etmeyi hedefliyor.

Çalışma her ne kadar üç ismi ilk kez ortak bir yapımda bir araya getiriyor olsa da, sanatçıların geçmişte ikili olarak güçlerini birleştirdiği parçaların uyandırdığı yankı halen hafızalardaki yerini koruyor. Armin van Buuren ile W&W, '#D Fat', ‘If It Ain’t Dutch’ ve son olarak 'Ready to Rave'de heyecan verici işlere imza atmış, Dimitri Vegas & Like Mike ve W&W ise 'Crowd Control', 'Arcade' ve Tomorrowland'deki unutulmaz tanıtımıyla hatırlanan 'Waves' isimli yapımlarda bir araya gelmişti.

'Repeat After Me'yi indirmek için bu bağlantıdan yararlanabilir, bu tarihi tekli için özel olarak hazırlanan klibi aşağıda izleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...