Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

W&W ve Armin van Buuren’den Yeni Ortak Çalışma: Ready To Rave

W&W ve Armin van Buuren stüdyodaki güçlerini tekrar birleştirdi

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Aralık 2018
W&W ve Armin van Buuren’den Yeni Ortak Çalışma: Ready To Rave

Ekim ayında yeni plak şirketleri Rave Culture ile aynı ismi taşıyan parçalarıyla heyecan yaratan W&W büyük bir ortak çalışma ile müzikseverlerle yeniden buluştu. Yeni ortak çalışma teklileri ‘Ready To Rave’ halihazırda dünyanın en popüler DJ’leri sıralamasında on dördüncülüğü elinde bulunduran W&W ile ikilideki potansiyeli on yıl önce görüp Amsterdam merkezli Armada Music’e uzanan yolculuklarında önemli katkısı bulunan, bu sıralamada beş kez birinciliği yakalamış Armin van Buuren’i bir araya getirme özelliğiyle dikkat çekiyor.

‘If It Ain’t Dutch’ ve ‘#D Fat’ gibi diğer muhteşem ortak yapımları da hafızalarda yer tutan W&W ve Armin van Buuren’in yeni teklisi ‘Ready To Rave’ sahneleri ortadan ikiye ayıracak nitelikte sarsıcı bir yapım. Dinleyiciler üzerinde bulaşıcı biçimde yarattığı etkiye bakılacak olursa bu yaz dünyanın hemen her noktasındaki büyük festivallerde neden sürekli duyduğumuz bir parça olduğu çok iyi anlaşılıyor.

Dikkatli takipçiler bu iş birliğinin gelmekte olduğunu önceden fark etmiş olabilirler. Hatırlandığı üzere W&W’nun ‘Rave Culture’ klibinin sonunda Armin van Buuren küçük bir rol almıştı ve bu, dans müziğinin tüm dünyaca tanınan iki figürünün yakın gelecekte ortak bir çalışmaya imza atabilecekleri şeklinde yorumlanmıştı. Aralık ayının ilk günlerinde paylaşılan ‘Ready To Rave’ resmi videosu tıpkı bir öncekindeki gibi etki uyandırıcı fütüristik öğeleri bünyesinde barındırıyor.


Sanatçıların ‘Ready To Rave’e ilişkin görüşleri ise şu şekilde:

Armin van Buuren: “W&W’nun iki yetenekli gençten günümüzün en başarılı dans müziği ikililerinden birine dönüştüğünü gözlemliyor olmak tarif edilemez bir keyif benim için. Ortak çalışmalar yapmaya ne zaman karar versek muazzam bir uyum yakalayıp stüdyoda müthiş sonuçlar elde ediyoruz, ‘Ready To Rave’ çalışmamızdaki durum da bu şekilde. Bu parçanın insanları kendinden geçirecek, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bıkmadan usanmadan eğlenmelerini sağlayacak nitelik taşıdığını söyleyebilirim. Umarım herkesin beğenisini kazanacak bir iş ortaya çıkarmışızdır.”

W&W: “Plak şirketimiz Rave Culture’ı hayata geçirme fikri aklımıza geldiği zaman, bu projeye dahil edeceğimiz müzik yapımlarının kalabalıkları tam anlamıyla çılgına çeviren işler olması gerektiğini düşünüp bu kıstası merkeze aldık. ‘Ready To Rave’ tamamen bu amaca hizmet ediyor ve bu nitelikte pek çok parça piyasaya sürmüş biriyle beraber stüdyoyu inletmek bizim için hep büyük keyif olmuştur. Bu yaz mevsimindeki canlı performanslarımız sırasında çaldığımız en büyük parçalardan biriydi, dolayısıyla ‘Ready To Rave’den beklentilerimiz büyük.”

‘Ready To Rave’ 3 Aralık’ta Rave Culture etiketiyle resmi olarak müzikseverlerle buluştu:


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...