Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pioneer DJM-REC sayesinde mikslerinizin telif haklarını temizlemeniz kolaylaşıyor

Dubset ile yapılan iş birliği devrim niteliğinde

  • FURKAN KILIÇASLAN
  • 2 Haziran 2019
Pioneer DJM-REC sayesinde mikslerinizin telif haklarını temizlemeniz kolaylaşıyor

Pioneer'ın miksleri kaydetmek için geliştirdiği iOS uygulaması DJM-REC, telif hakları yönetim şirketi Dubset ile başlattığı iş birliği sayesinde DJ'lerin ilk kez dijital yayın platformlarına telif hakları temizlenmiş şekilde yükleme yapabilmesine olanak sağlayacak.

Kaydettiğiniz miksleriniz ilk olarak telif hakları analizi için Dubset platformuna yüklenecek, ardından Dubset sizin adınıza telif haklarını temizleyerek Spotify ve Apple Music'de dahil olmak üzere tüm dijital yayın platformlarına dağıtmanızı sağlayacak. Bu sayede miksleriniz dinlendiğinde telif haklarına sahip olan plak şirketi ve yayıncılar telif ücretlerini toplayabilecekler.

Dubset'in CEO'su Stephen White, "Bu ortaklık, sınıfının lideri olan Pioneer'ı DJ miksleri ve remikslerin dijital müzik platformlarına uyumlu şekilde dağıtımında öncü olan Dubset ile bir araya getiriyor. DJ'lerin en büyük arzularından biri canlı performans dağıtım ve telif haklarının iyi bir iş modelinde toplanması idi. Artık bu dilekleri gerçek oluyor" diyerek heyecanını dile getirdi.

Daha fazla bilgi için, Pioneer'ın internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Program an itibarıyla Türkiye iTunes'ta 69 TL'den satışa sunuluyor.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...