Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Obscure Shape & SHDW ikilisi 7 Haziran'da başkent Ankara'da

Kite Ankara'daki özel gecede Alman ikiliye Maguar ve Vertige eşlik edecek

  • ONUR ATEŞ
  • 1 Haziran 2019
Obscure Shape & SHDW ikilisi 7 Haziran'da başkent Ankara'da

Afterlife, Soma Records, Rekids, From Another Mind gibi pek çok büyük plak şirketinden çıkardıkları müzik yapımlarıyla büyük çıkış yakalayan ve dünyanın en büyük techno festivallerinden biri olan Awakenings'te son 3 yıldır çalma başarısı gösteren Obscure Shape & SHDW ikilisi 7 Haziran Cuma gecesi Kite Ankara'da ilk kez başkentli elektronik müzik tutkunlarıyla buluşacak.

2015 yılında kendi plak şirketleri From Another Mind'ı kuran ikili, 2016 yılında Alman Groove dergisi tarafından “yılın en iyi çıkış yakalayan” sanatçıları seçildi. Marco Bläsi ve Luigi Urban'ın oluşturduğu Obscure Shape & SHDW, müzikal tarzlarını klasik Detroit techno, rave, EBM ve acid'in karması olarak tarif ediyor. İkili ayrıca yeni kısaçalar albümleri "Die Zunge Des Todes"i 12 Haziran'da dinleyicileriyle buluşturmanın sabırsızlığını yaşıyor. Albümün dikkat uyandıran parçalarından "Blick Des Bösen"in dünya prömiyeri geçtiğimiz gün Mixmag tarafından yapıldı.

Ankara'ya ilk kez Cérémonie sunumuyla gelecek olan ikili başkentli müzikseverleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek gizemli gecede yüksek tempolu performanslarıyla karşılıyor olacak.

Etapp Kyle, Matrixxman, Keith Carnal, Alex Stein, UMEK gibi isimlerle ayni sahneyi paylaşmış, hipnotik ve melodik soundları kendine özgün tarzıyla miksleyerek sinematik "techno" hikayeleri yaratan genç DJ ve prodüktör Maguar ve karanlık ve melodik tarzını uluslararası platformlarda da icra etme fırsatını yakalamış Vertige, Alman ikili kabin başına geçmeden önce gecenin açılışını gerçekleştirecek.

Obscure Shape & SHDW, Maguar ve Vertige'nin 7 Haziran Cuma günü Kite Ankara'da sahne alacağı etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...