Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

DJ Snake'in yeni albümündeki parça bilgileri internete sızdı

Sanatçı 25 Haziran'da yeni albüm çalışmalarının bittiğini duyurmuştu

  • ONUR ATEŞ
  • 9 Temmuz 2019
DJ Snake'in yeni albümündeki parça bilgileri internete sızdı

DJ Snake önceki hafta yeni albüm çalışmasının tamamlandığını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. 3 yıl önce çıkardığı son albümü Encore'dan itibaren takipçilerini yeni bir albüme hazırlayan Fransız yıldızın yeni albümünün adı ve içindeki şarkıların bilgileri sızdı.

Ortaya çıkan söylentiler doğruysa, ‘Carte Blanche’ adını taşıyan albüm 26 Temmuz'da çıkacak. Sızıntının albüme ait promosyon linklerinden birinin internet ortamında yayılmaya başlamasından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Parça listesinin yer aldığı görüntülere göre yıldız sanatçının heyecan verici isimlerle çalıştığı görülüyor. Zhu, Gashi, Bryson Tiller, Tchami, Mercer ve Malaa ile ortak çalışmalara imza atan DJ Snake ayrıca 'Quiet Storm' adlı parçasında Zomboy ile birlikte çalıştı. Albüm ayrıca Cardi B, Selena Gomez ve Ozuna'nın da katkıda bulunduğu 'Taki Taki' adlı bir şarkı da içeriyor.

Paris doğumlu sanatçı, yıldız isimlerle giriştiği ortak projelerle pop, hip-hop ve rap türlerini elektronik dans müziğiyle başarılı şekilde bütünleştiriyor. DJ Snake ayrıca Tomorrowland'in bu yılki ana sahnesinde headliner olarak çalacak.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...