Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Eelke Kleijn, Enrico Sangiuliano ve Nastia 31 Ocak’ta İstanbul’da

The Lab serilerinde sahne alan 3 isim 31 Ocak Cuma günü İstanbul'da çalacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ocak 2020
Eelke Kleijn, Enrico Sangiuliano ve Nastia 31 Ocak’ta İstanbul’da

Mixmag’in The Lab serilerinden de hatırladığımız dünyaca ünlü üç DJ Eelke Kleijn, Enrico Sangiuliano ve Nastia 31 Ocak Cuma gecesi İstanbul’daki farklı mekanlarda Türkiye’deki dinleyicilerinin karşısına çıkacak.

Son olarak Mixmag Türkiye’nin 22 Kasım 2018’deki lansman etkinliğinde kabin başına geçen Eelke Kleijn, büyüleyici progressive house müziği melodik ritimlerle birleştirerek dans müziğinde kalıcı iz bırakmayı başaran bir figür. Armada, Eskimo, Toolroom, Suara, Ultra, EMI ve Spinnin’ gibi müzik şirketlerinin yanı sıra kendi plak şirketi DAYS like NIGHTS ile de büyük başarı yakalayan sanatçı, son stüdyo albümü ‘Moments of Clarity’ ile müzikal anlamdaki en geniş spektrumlu çalışmasını ortaya koymuştu. Eelke Kleijn Future Forward Media sunumuyla bu Cuma İstanbul Kastel sahnesinde olacak.

İtalya’da ses mühendisi olarak çalışırken 1990’lı yıllarda bir yandan elektronik müzik prodüksiyonuna da başlayan Enrico Sangiuliano, uluslararası anlamdaki çıkışını 2015 yılında DJ Boris’in ‘Can You Hear Me’ parçasına yaptığı remiksle yaptı. Sonrasına ‘Moon Rocks’, ‘Preset Heaven’ ve ‘Astral Projection’ yapımları ve Moby’nin ‘Why Does My Heart Feel So Bad’ parçasına yaptığı remiks ile 2016, 2017 ve 2018’de Beatport’ta en çok satan techno sanatçısı oldu. İlk stüdyo albümü ‘Biomorph’u 2018’de çıkaran sanatçının Label Project sunumuyla Cuma günü sahne alacağı adres Zorlu PSM Turkcell Sahnesi.

Mixmag dergisinin 2017 Mart sayısının kapak yıldızı olmasıyla eş zamanlı olarak Mixmag Cover Mix’i yayınlanan, ardından 2018 yılında Second Storey'in ‘Dartmoor Four’ parçasına yaptığı remiksin dünya prömiyeri yine Mixmag tarafından yapılan Nastia ise Cuma gecesi İstanbul Suma Han’da kabin başına geçecek. Çeşitli platformlarda prodüktörlüğün kendisine göre olmadığını söyleyen Nastia, çoğu DJ’in aynı zamanda prodüktörlük yaptığını göz önüne alırsak küçük bir azınlığın içinde yer alıyor. Başarılı DJ ayrıca geçtiğimiz ay techno müziğe odaklanan kendi plak şirketi NECHTO’yu kurmuştu.

Üç başarılı ismin İstanbul performanslarının biletlerine aşağıda ulaşabilirsiniz.

EELKE KLEIJN | KASTEL, 31 OCAK 2020 ENRICO SANGIULIANO | ZORLU PSM, 31 OCAK 2020 NASTIA | SUMA HAN, 31 OCAK 2020

Sanatçıların Mixmag'in ünlü etkinlik serisi The Lab'deki performanslarını izleyin!

Eelke Kleijn, İstanbul performansından hemen sonra 1 Şubat'ta İzmir'in yepyeni mekanlarından Hangout Cure'de sahne alacak!

EELKE KLEIJN | İZMİR HANGOUT CURE, 1 ŞUBAT 2020

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...