Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ege Sağlam’dan Alanya Kalesi’nin tarihi dokusu önünde yılbaşı performansı

Ege Sağlam, Alanya’daki performansıyla 31 Aralık akşamı saat 22:00’da ekranlarda olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: BERKEHAN CEYLAN
  • 30 Aralık 2020
Ege Sağlam’dan Alanya Kalesi’nin tarihi dokusu önünde yılbaşı performansı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye’nin genç ve yetenekli DJ/prodüktörleri arasında yer alan Ege Sağlam, 31 Aralık akşamı yeni yıla saatler kala Alanya Kalesi’nin tarihi dokusu önündeki performansıyla müzikseverlerin evlerine konuk olacak.

Uzun süredir sürdürmekte olduğu DJ’lik kariyerine 2020 yılında kendi müzikal üretimleriyle farklı bir boyut kazandıran, ayrıca La Pyramide adlı kendi plak şirketini hayata geçiren Ege Sağlam, “Keops” ve “El Khufra” gibi orijinal çalışmalarıyla 2020’nin dikkat çeken isimleri arasında yer aldı.

Türkiye’nin yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ağırlayan büyük elektronik müzik festivallerinden Magic Break’te 2017 yılından itibaren beş kez sahne alan Sağlam, Türkiye’deki kulüp performanslarında Spektre, Eelke Kleijn ve Triart gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaştı.

Ege Sağlam, 2020 yılını Hitit Venture sunumu ve Diffusion Management katkılarıyla gerçekleşecek Alanya’daki özel yılbaşı performansıyla kapatacak.

Yayının sunumunu yapacak olan Ankara merkezli dans müziği oluşumu Hitit Venture, pandemi şartları altında, bu yılın Eylül ayında ortaya çıktı. Cercle, TIME : CODE ve Hangar gibi oluşumlardan ilham alarak dans ritimlerini Anadolu coğrafyasının eşsiz manzaralarıyla bütünleştiren projelere imza atmak üzere yola koyulan Hitit Venture, taşıdığı isimle hem Anadolu’nun ilk medeniyeti Hitit Uygarlığı’na atıfta bulunuyor, hem de Anadolu’yu cesurca tanıtma gayesini İngilizce’deki “hit-it” söylemiyle sloganlaştırarak tüm dünyaya ilan ediyor.

Şu ana kadar Sinan Çelik ve Savrun Brothers’ın performanslarını dijital ortama taşıyan oluşumun yeni konuğu Ege Sağlam’ın yılbaşı performansını 31 Aralık akşamı saat 22:00’dan itibaren Hitit Venture’ın YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

The Moment ile birlikte oluşturduğumuz yeni yıl çalma listemizi Spotify'da dinleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...