Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Elektronik Öğeler Barındıran Sıra Dışı Rock Albümü: Socially Awkward

Müzik prodüktörü ve gitarist Gönenç Kayaaltı ilk enstrümantal albümünde birbirinden farklı müzikal esintileri bir araya getiriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mayıs 2019
Elektronik Öğeler Barındıran Sıra Dışı Rock Albümü: Socially Awkward

Müzik prodüktörü, gitarist ve eğitmen Gönenç Kayaaltı, 'Socially Awkward' adlı dokuz parçalık yeni bir enstrümantal albüm çıkardı. Enstrümantal progresif rock semalarında kendine yer ararken yer yer blues, funk, fusion, latin, klasik ve elektronik müzik öğelerinden de beslenen albüm, alışılmışın dışında, nükteli ve tuhaf bir gitar albümü imajı çiziyor.

Müziğinin bireyselliğinden ziyade orkestra performansının çoğulculuğundan esinlenen 'Socially Awkward', alışılmış tekil enstrümantalist albümlerinden sıyrılarak çok odaklı bir grup müziği hüviyeti taşıyor.

Bu konseptin bir restoran mizanseni üzerinden anlatıldığı albüm görselinde, sipariş etmesi bir yana hayal etmesi bile güç bir pizza çeşidi, sıra dışı görünüme sahip bir garson tarafından dinleyiciye sunulmakta.

Müziği, görsel öğeleri ve duruşuyla bütüncül bir tuhaflığın arayışında olan albüm, kişilerin ve toplulukların bulunmak zorunda kaldıkları ortamlara ve fikirlere kendilerini ait hissedemeyişi ile bağ kurmayı amaçlıyor.

Gönenç Kayaaltı'nın tüm dijital platformlardan erişilebilecek albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...