Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Emre Arısev ve Dogu Dylan 'Lira' ile yükselişte

Stüdyodaki güçlerini birleştiren ikilinin yeni parçası 'Lira' 22 Kasım'da çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Kasım 2019
Emre Arısev ve Dogu Dylan 'Lira' ile yükselişte

2010 yılında başladığı profesyonel müzik kariyeriyle Türkiye'nin yetenekli DJ ve prodüktörleri arasında yer alan genç sanatçı Emre Arısev ve son zamanlarda sergilediği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Dogu Dylan yeni bir ortak çalışmaya imza attı.

Amsterdam merkezli Tribal Trap'in alt plak şirketlerinden Cruise Ctrl etiketiyle 22 Kasım'da müzikseverlerle buluşan 'Lira' isimli yapım, Emre Arısev'in Haziran'da çıkardığı 'Lose Control'dan sonra bu yılki ikinci müzik çalışması olarak öne çıkıyor.

2014 yapımı 'Eternity' ve geçen yıl yayımladığı 'Isabella' ile dinleyicilerinin beğenisini toplayan Arısev, Calvin Harris'in de remikslediği 'Fatboy Slim & Riva Starr Ft. Beardyman - Eat, Sleep, Rave, Repeat' parçasına yaptığı bootleg ile 2013 yılında Nicky Romero'nun BBC Radio 1'deki programında yer bulmuştu. Bugüne kadar yer aldığı performanslarda Sean Paul, Steve Aoki, deadmau5, Showtek, R3HAB, Ummet Ozcan, Firebeatz, Don Diablo ve Otto Knows gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşma şansına erişen Arısev, Nicky Romero haricinde müzik çalışmalarıyla Fedde Le Grand, Moksi ve Amine Edge & DANCE gibi isimler tarafından da desteklendi.

'Lira' ile resmi kanallardan yayımlanan ilk müzik çalışmasına imza atan Dogu Dylan ile Emre Arısev önümüzdeki dönemde de dikkat çekici çalışmalar yapacak gibi görünüyor. İkilinin yeni çalışması 'Lira'yı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...