Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Mehmet Aslan, yeni kısaçalar albümü 'Lobster Is Coincidence'tan ilk teklisini paylaştı

Sanatçı, kısaçalarda yer alan 'Comme Il Faut' parçasını dinleyicilerinin beğenisine sundu

  • ONUR ATEŞ | FOTOĞRAF: JULIA BOOS
  • 29 Ekim 2019
Mehmet Aslan, yeni kısaçalar albümü 'Lobster Is Coincidence'tan ilk teklisini paylaştı

Türk asıllı İsviçreli DJ/prodüktör Mehmet Aslan, 14 Kasım'da çıkaracağı 'Lobster Is Coincidence' adlı yeni kısaçalar albümünden bir tekliyi dinleyicileriyle paylaştı.

'Comme Il Faut' isimli tekli, kısaçalara ismini veren parça ve bir diğer çalışma olan 'Kakusui' ile birlikte toplam üç parçalık eserin öne çıkan çalışması olarak öne çıkıyor. Planisphere Music etiketiyle çıkacak olan kısaçalar, sanatçının 19 Temmuz'da Huntley & Palmers alt plak şirketlerinden Highlife Edits'ten yayımlanan 'Horonizer' çalışmasının ardından geliyor.

Aksak vokal seslerinin minimal tempo vuruşları ve baş döndürücü sample sesleriyle bütünleşerek dinleyicilere puslu bir kulüp deneyimi yaşattığı 'Comme Il Faut' teklisini aşağıda dinleyebilir, 14 Kasım'da çıkacak 'Lobster Is Coincidence' kısaçalar albümüne bu bağlantıdan ön sipariş verebilirsiniz.

Sanatçı ayrıca 2 Kasım Lyon'da, 16-17 Kasım'da da Tunus'un Nefta vahasındaki Ong Jmel Çölü'nün eşsiz manzarasına üçüncü organizasyonuyla geri dönecek olan Les Dunes Electronique festivalinde çalacak. Etkinliklerle ilgili detayları aşağıdaki bağlantılardan inceleyebilirsiniz.

Mehmet Aslan INVITES | Le Sucre, Lyon - 2 Kasım 2019 LES DUNES ELECTRONIQUE Festıval | Tuzer, Tunus - 16-17 Kasım 2019

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...