Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İstanbul yeni bir festival deneyimi ile tanışıyor: FAZ

Zuhal Müzik'in yeni festival konsepti FAZ, 23-24 Kasım'da Zuhal Konsept ve Akasya'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Kasım 2019
İstanbul yeni bir festival deneyimi ile tanışıyor: FAZ

Evrensel bir dil olan müzikle uğraşmayı 1976 yılından bu yana herkes için daha ulaşılabilir kılmayı hedefleyen, Türkiye'nin her bölgesindeki 240'ı aşkın noktasında en yeni ürünleri müzik tutkunlarıyla buluşturan Zuhal Müzik, 23-24 Kasım tarihlerinde İstanbulluları yeni bir festival deneyimi ile bir araya getiriyor. Müzik, tasarım ve görsel sanatlar ekseninde yoğun bir program sunacak FAZ adlı festival, Zuhal Konsept Mağazası’nı merkeze alarak İstanbul'un popüler buluşma noktalarından Akasya’nın ortak alanlarına ve farklı mağazalara yayılacak.

Zuhal Müzik ile Akasya iş birliği ve FAZ Creative kürasyonuyla düzenlenecek FAZ.1’in programı, bağımsız müzik sahnesi ve ana akım içinde kendine farklı bir yer edinmiş isimlerin konserleri, elektronik müzik performansları, kültür-sanat ve tasarım alanlarından yaratıcı figürlerle söyleşiler, tasarım pazarı, yazar buluşmaları, illüstrasyon ve fotoğraf sergileri, FAZ.1’e özel tasarımlarıyla dövme sanatçıları, atölyeler, canlı graffiti ve canlı resim performansları, pop-up ve sürpriz performanslar, deneyim ve yeni medya alanları ile keşfedilecek pek çok aktivite içeriyor.

Zuhal Müzik, FAZ Creative, Hipicon, Kırmızı Kedi, Tamirane, Roland TR, Steinway & Sons, Red Bull, Mixmag Türkiye, Local Makers gibi müzik, kültür-sanat ve tasarım oluşumları ile markaların eş kürasyonuyla şekillenen FAZ.1, sanatçıları ve katılımcıları bir araya getirerek yaratıcı çeşitliliği kutluyor; yeni ses ve renklere açık, popüler ve alternatif üretimlerin birbirini beslediği, özgür bir ifade ve ilham kaynağı oluşturuyor.

Çok sesli, çok bileşenli bir festival

Katılımın ücretsiz olacağı FAZ.1 boyunca Radyo Eksen, Zuhal Konsept içinden canlı yayınlar gerçekleştirecek. Fred Perry & Dr. Martens, Daniel Wellington ve Sneaks Up mağazaları yanında festival süresince kapıları aralanacak boş mağazalar, pop-up performanslar, sergiler ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Roland Türkiye kürasyonuyla oluşturulan Roland Space’te efsanevi synthesizer modelleri, konserler ve güncel teknolojiyle sanatı buluşturan yeni medya projeleri görülebilecek. Akasya içinde kurgulanan üç ayrı modül alanında ise farklı disiplinlerden eserler katılımcılarla buluşacak.

FAZ.1, Zuhal Konsept içinde yer alan Zuhal Stage ve Studio’nun yanı sıra Tamirane’de ve Akasya içinde oluşturulacak Design Market alanlarında gerçekleşecek söyleşi ve atölyelerde müzik, tasarım, sinema, dijital yayıncılık ve edebiyat dünyasından isimleri ağırlayacak.

Sürpriz isimlerin festival boyunca Zuhal Konsept’te sergilenecek enstrüman, kostüm, film dekoru gibi eşyaları, FAZ.1 sonrasında açık artırmaya çıkarılacak ve elde edilen gelir, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak.

FAZ.1 festivalinin Facebook'taki etkinlik sayfasına ulaşmak için tıklayın.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...