Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Feder 13 Aralık'ta Babylon'da kontrolü ele alıyor

Fransız DJ/prodüktör Feder, "Very Very French Festival XXF" kapsamında 13 Aralık'ta Babylon'da olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2019
Feder 13 Aralık'ta Babylon'da kontrolü ele alıyor

28 Kasım'dan bu yana İstanbul'u etkisi altına alan "Fransız esintisinin" kalbi konumundaki Babylon, 13 Aralık Cuma günü “Very Very French Festival XXF” kapsamında Fransa'nın başarılı DJ/prodüktörlerinden Feder'i konuk edecek.

Dikkatleri ilk olarak hit şarkılara yaptığı remiks çalışmalarıyla üzerine çekmeye başlayan sanatçı, Meksika asıllı Amerikalı müzisyen Rodriguez'in "Can't Get Away" şarkısına yaptığı remiks çalışmasıyla 2014 yılında Hype Machine dünya sıralamasında 3'üncü sıraya kadar yükselerek ismini duyurdu.

İlk orijinal yapım çalışmalarını Krad Records'tan 2014 yılında çıkardığı "Vampiros Energeticos" kısaçalarıyla müzikseverlere sunan sanatçı, 2015 yılına gelindiğinde vokalist Lysa ile birlikte çıkardığı 'Goodbye' teklisiyle özellikle Avrupa'daki müzik listelerinde üst sıralarda yer buldu. Aynı yıl Emmi ile birlikte "Blind", sonraki yıl Alex Aiono ile "Lordly" çalışmalarıyla ulaştığı kitleyi genişletmeye devam eden Feder, 2017 yılında Londralı vokalist Daecolm ile stüdyoya görerek r&b esintileri taşıyan teklisi "Back For More"u yayımladı.

Geçen yıl Bryce Vine ve Dan Caplen ile çıkardığı "Control" teklisini yayımlayan Fransız isim, bu yıl Mart ayında parçanın Damien N-Drix, LOVRA, Jen Jis, SIVS ve Mokoa tarafından yapılan remikslerini piyasaya sürdü. Çok geçmeden ünlü şarkıcı Rita Ora'nın hit çalışması "Only Want You"ya yaptığı remiksi de dinleyicileriyle buluşturan Feder, son olarak Ekim ayında Fransız rap sanatçısı Sadek ile "Parigo" teklisiyle ilgi gördü.

Avrupa'daki yoğun etkinlik programı da bir yandan devam eden sanatçı, 6 Mart 2020'de canlı performanslarıyla Strasbourg'da başlatacağı turnesinin heyecanını üzerinde taşıyor.

Minimalist deep house tarzıyla tanınan Fransız DJ/prodüktör Feder'i Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Babylon iş birliğiyle düzenlenen "Very Very French Festival XXF" kapsamında 13 Aralık Cuma günü dinlemek için bu sayfayı ziyaret edin.

Feder'in Amsterdam Dance Event 2018'in "SLAM! MixMarathon XXL" sahnesindeki DJ performansını izleyin.

Festival kapsamındaki etkinliğin açılışı, 22 Ekim'de "Vagary" teklisini müzikseverlerin beğenisine sunan Vasil Vingas tarafından yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve biletler için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

FEDER, VERY VERY FRENCH FESTIVAL XXF | 13 ARALIK 2019

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...