Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Fluctuosa’nın yeni kısaçaları 'Tetracidron' çıktı

'Tetracidron', Sitdownandance etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu

  • DENİZ AGAH
  • 20 Ekim 2020
Fluctuosa’nın yeni kısaçaları 'Tetracidron' çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Braindance kültürünün temsilcisi ve başarılı IDM yapımcısı Fluctuosa (Doğukan Acar), yeni kısaçaları “Tetracidron”u Salih Topuz’un da kurucusu olduğu Sitdownandance adlı bağımsız plak şirketinden yayımladı. Kısaçaların prodüksiyonunda herhangi bir bilgisayar kullanılmaması ve tamamen analog ekipmanlarla kaydedilmesi etkileyici. Parçaların mixing ve mastering işlemleri de Salih Topuz tarafından yapılmış.

“Tetracidron” adlı çalışmasının konseptini sorduğumuz zaman Fluctuosa’dan aldığımız cevap şu şekilde oldu:

“Tek istediğim yaşadığımız hayatın bizi ne kadar çok sevdiğini ve koşulsuzca kabul edip kusursuz düzen içinde hepimiz için elinden gelenin hep fazlasını yaptığını hatırlatmak. Beni benden bile daha çok seven biri varsa o da hayatın ta kendisi ve 'Tetracidron' bana bu hayatın verdiği en büyük hediyelerinden biri! Ben de aldığım bu hediyeyi potansiyelimin ötesini zorlayıp tüm gerçekliğim ile hayata geri paketlediğim bu albümü paylaşmaktan mutluluk duyarım çünkü bizde gelen tabak boş dönmez!”

20 Ekim itibarıyla 6 parçadan oluşan Fluctuosa’nın “Tetracidron” kısaçalarını bütün dijital mecralarda dinleyebilir ve satın alabilirsiniz. Kısaçaları Bandcamp’ten indirmek isteyen müzikseverler, özel bir bonus parçaya da erişme imkanına sahip olacak.

Kapak tasarımı: Eymen Şahin

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Deniz Agah'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...