Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Foreign Beggars, 'Matriarchy' ile veda ediyor

“Albümü oluşturmaya başladığımızda bunun son albümümüz olacağını planlamıyorduk ancak olaylar bu şekilde gelişti”

  • ZEYNEP YAZICI
  • 5 Aralık 2019
Foreign Beggars, 'Matriarchy' ile veda ediyor

Geçtiğimiz Mayıs ayında, 18 yıllık birlikteliğin ardından dağılma kararını açıklayan Foreign Beggars, son albümleri 'Matriarchy'yi 13 Aralık’ta yayımlayacağını açıkladı.

Tamamı Seemore Beats prodüktörlüğünde üretilen 12 parçadan oluşan albümde Maverick Sabre, Jammer, Flowden, Liam Bailey ve DRS iş birliğiyle ortaya çıkan parçalar yer alıyor.

Albümle ilgili olarak “Kariyerimizde bireysel olarak kat edeceğimiz yolları kendimizi dizginlemeden keşfetmek ve hikayelerimizi solo sanatçılar olarak anlatmak istediğimiz bir noktaya ulaştık” açıklamasını yapan Pav (Orifice Vulgatron) sözlerine şunları da ekledi:

“Toby ve Ed (Seemore Beats) ile 25 yıldır tanışıyoruz. Müzikal anlamda yollarımız hep kesişti; yaptıkları prodüksiyonlar duygularımı açıkça ifade edebileceğim kapıları aralamamı sağlayan bir şeylere dokundu.”

“Bizi varoluşa iten, içinde bulunduğumuz müzik çağının gerçek temsili olan hip-hop beat’leriyle mesaj ve deneyimleri aktarmanın önemine ve doğallığına da inanıyorum. Albümü oluşturmaya başladığımızda bunun son albümümüz olacağını planlamıyorduk ancak olaylar bu şekilde gelişti ve bu durum yaratıcı sürece duygusal bir boyut da ekledi.”

'Matriarchy'nin aralarında sadece albümde yayınlanan, Maverick Sabre ve Mali Hayes’le iş birliği imzası taşıyan 'Young Kings & Queens'in de yer aldığı şarkı listesi aşağıdaki şekilde:

1. Young Kings & Queens ft. Maverick Sabre and Mali Hayes
2. London Links ft MysDiggi
3. 3 AM ft Bess Cavendish
4. It's Gonna Be Fine ft ADMT
5. Reveal ft. Laville
6. Forget Dem ft. Jammer and Flowdan
7. Glow ft. Greentea Peng
8. Jet Skeet ft. Lee Scott and Sonnyjim
9. Fading Out ft. Liam Bailey
10. Know The Vibe ft. Jehst and Blak Twang
11. Lay You Down ft. Liam Bailey
12. Fade Away ft. DRS and Abri

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Zeynep Yazıcı'yı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...