Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Frank Wiedemann Londra Performansının Hemen Sonrası 27 Nisan'da İstanbul'da

Âme ikilisinin canlı performanslarıyla öne çıkan üyesi M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan Cumartesi Module'de

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Nisan 2019
Frank Wiedemann Londra Performansının Hemen Sonrası 27 Nisan'da İstanbul'da

Çokkatmanlılıktan beslenen benzersiz ikili Âme, Frank Wiedemann ve Kristian Beyer'in on beş yılı aşkın zamandır devam eden simbiyotik birlikteliğinin bir ürünü. İkilinin canlı performanslarıyla öne çıkan üyesi Frank Wiedemann, M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan Cumartesi günü Module'de Türkiye'deki sevenleriyle buluşacak.

İkilinin ortaklıklarının etkisi iş bölümünde de açıkça görülüyor; besteci ve canlı performansların arkasındaki yaratıcı güç Frank; ve yeni keşiflerden sorumlu, her seti farklı bir yolculuk, bir maraton olan DJ Kristian. İkisinin sentezinden ancak dürüst bir ilişkiden duyulabilecek melodiler, ritimler ve aranjmanlar ortaya çıkması elbette şaşırtıcı değil.

Plak şirketleri Innervisions da dışavurumlarının ve güçlü yanlarının bir metamorfozu. Kristian'ın yeniye olan tutkusu ve Frank'in yoğun prodüksiyon kabiliyetleri 2005'ten beri bu çatı altında. İlham aldıkları her şeyi plak şirketi, yayınevi, mitolojik Lost in a Moment partileri, Berlin'de Muting the Noise adlı bir mağaza ve dağıtım şirketi ve son olarak Temporary Secretary isimli bir menejerlik ajansi altında toplayan Âme ilham vermeye devam ediyor.

İkilinin canlı performanslarıyla öne çıkan üyesi Frank Wiedemann, 26 Nisan'da Londra'nın ses sistemiyle meşhur mekanlarından E1 London'da headliner olarak canlı performans sergileyecek. Wiedemann'a E1 London sahnesinde Konstantin Sibold, Marcus Worgull, Dean Mir, Lárus, Hemlin ve canlı performansıyla Leafar Legov eşlik edecek.

Alman sanatçı ertesi gün, 27 Nisan'da M Music Presents etkinlikleri kapsamında Module'de Terr, Murat Uncuoğlu, Volkan Gündüz ve MFY ile aynı sahneyi paylaşarak Türkiye'deki elektronik müzikseverlerle buluşacak.

26 Nisan'da Londra'daysanız Parable Events sunumuyla gerçekleşecek olan etkinliğin biletlerini buradan, 27 Nisan'da İstanbul Module'deki M Music Presents biletlerini ise buradan satın alarak Frank Wiedemann'ı dinleme fırsatı elde edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için M Music Presents'in internet adresini ziyaret edin.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...