Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Frankey & Sandrino, Sasha'nın Ünlü Plak Şirketi Last Night On Earth'ün 100'üncü Kataloğunda

M Music Presents etkinliğinin 25 Nisan'da İstanbul'daki konukları arasında yer alan ikili, Kate Simko ve Tevo Howard'ın ortak çalışmasını remiksledi

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Nisan 2019
Frankey & Sandrino, Sasha'nın Ünlü Plak Şirketi Last Night On Earth'ün 100'üncü Kataloğunda

M Music Presents etkinliklerinin 25 Nisan'da İstanbul Klein'daki konuklarından Frankey & Sandrino, Britanyalı DJ/prodüktör Sasha'nın (Alexander Coe) plak şirketi Last Night On Earth'ün 100 numaralı kataloğuna özel olarak kurgulanan remiks çalışmalarından birine imza attı.

Plak şirketinin başındaki isim Sasha, geçtiğimiz yıl Locked Groove, Yotto, Fur Coat, Dubspeeka ve Frankey & Sandrino'nun da aralarında bulunduğu bir grup sanatçıyı Last Night On Earth'ten çıkan herhangi bir parçayı remikslemeye davet etmiş, bunu plak şirketinin 100'üncü kataloğu şerefine müzikseverlerle paylaşmayı tasarladığını açıklamıştı. Fikrin çıkış noktası, yeni ve köklü sanatçıları ortak bir noktada buluşturma gayesi olarak belirtilmişti.

Sandrino Tittel ve Frank Beckers'tan oluşan Frankey & Sandrino müzik çalışmalarını Berlin merkezli olarak sürdürüyor. İkili ayrıca sahibi oldukları Sum Over Histories isimli plak şirketleriyle yeni yetenekleri destekliyor.

Frankey & Sandrino, M Music Presents etkinlikleri kapsamında 25 Nisan Perşembe günü İstanbul Klein'da Sasse ve ORDA'nın da sahne alacağı gecede Türkiye'deki elektronik müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Etkinlik biletleri için burayı tıklayabilir, daha fazla detay için M Music Presents'in internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Toplam 11 parçadan oluşan LNOE100 adlı remiks albümü 15 Şubat'ta piyasaya çıktı. Frankey & Sandrino'nun Kate Simko ve Tevo Howard ortaklığındaki 'Welcome To PolyRythmic' parçasına yaptığı remiksi aşağıda dinleyin.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...