Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Hidden Empire Üretkenliğin Zirvesinde

Alman ikiliden M Music Presents etkinliği kapsamındaki Module İstanbul performansı öncesi yepyeni EP ve remiks

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Nisan 2019
Hidden Empire Üretkenliğin Zirvesinde

Ren Nehri'nin içinden geçtiği 2.000 yıllık Alman şehri Cologne'den dünyaya açılan techno ikilisi Hidden Empire, 26 Nisan Cuma günü M Music Presents etkinlikleri kapsamındaki Module İstanbul performansları öncesi dinleyicilerini bir remiks ve dört parçadan oluşan yepyeni bir kısaça ile buluşturuyor.

Branko Novakovic ve Niklas Schäfers'ten oluşan ikili Hidden Empire'ın, Alman DJ/prodüktör Felix Kröcher'in 'Free Yourself' adlı parçasına yaptığı remiks Tronic etiketiyle 8 Nisan itibarıyla piyasadaki yerini almış olacak.

İkili öte yandan 12 Nisan'da Senso Sounds etiketiyle dört parçadan oluşan 'Caterpillar' adlı bir kısaça yayımlayacak. Kısaçaya adını veren parça haricinde Jack Haze, 20000V ve Tribute adlı üç yapım daha müzikseverlerin beğenisine sunulmuş olacak.

Hidden Empire'ın 'Free Yourself' remiksinin prömiyeri geçtiğimiz günlerde yapıldı, remiksi aşağıdaki bağlantıdan dinleyebilir, ikilinin 12 Nisan'da çıkacak 'Caterpillar' kısaçasını ise buradan ön sipariş edebilirsiniz.

Hidden Empire, M Music Presents etkinlikleri kapsamında 26 Nisan'da Module İstanbul'da sahne alacak. Alman ikiliye gecede Anett Gapstream, Boral Kibil, Grey Light ve Ongun Tütüncü eşlik edecek. Etkinlik hakkında daha fazla detay için M Music Presents'in internet adresini ziyaret edin.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...