Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Future Bounce’un yeni serisi kapsamında ilk parça Hagan’dan

Jamz Supernova’nın yeni kulüp parçaları serisi için seçtiği ilk isim Hagan oldu

  • ZEYNEP YAZICI
  • 22 Mart 2020
Future Bounce’un yeni serisi kapsamında ilk parça Hagan’dan

Çalışmalarını Londra'da sürdüren Ganalı prodüktör Hagan, 13 Mart Cuma günü Future Bounce’un yeni kulüp parçaları serisi bünyesinde “Right Here / Shape Shift” adlı çiftlisini yayımladı.

Future Bounce’un yöneticiliğini BBC Radio 1 Xtra DJ’i Jamz Supernova yürütüyor. Bu yeni kulüp parçaları serisi bünyesinde her ay bir sanatçı iki parça yayınlayacak ve bu parçalar bir araya getirilecek.

Jamz Supernova, tanınmış isimlerden çıkışını henüz yapmak üzere olan, setlerinin vazgeçilmezi olan prodüktör ve sanatçılara bu projede yer veriyor.

Seri kapsamında ilk olarak yayımlanan “Right Here” adlı parçada Hagan, Fatboy Slim sample’ını sert İngiliz baslarıyla yeniden yorumluyor. Afrika esintili davul ritimleri ve aksak ritimler parçanın geri kalanını tamamlıyor.

Hagan, 2018'de çıkardığı kısaçaları “Yenkyi”de başarılı bir örneğini gösterdiği gibi yoğun Afro Bass esintili parçalar üretiyor. Bu parçada ise sert bas tonları çeşitli davul ritimleriyle iç içe geçiyor.

Nisan ayında Nadia Rose’un DJ Barnz’ı Future Bounce’tan iki parça yayımlayacak. Mayıs ve Haziran aylarında parça çıkaracak sanatçılar ise Birminghamlı Timma T ve İtalyan Lorenzo BITW olacak.

"Right Here / Shape Shift"i aşağıdaki bağlantıdan dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Zeynep Yazıcı'yı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...