Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Gareth Emery 'Garuda Nights' Rüzgarını 13 Nisan'da İstanbul'a Getiriyor

Future Momentum, 4'üncü serisinde 'Garuda Nights' konseptinin ikonik yıldızları Gareth Emery ve Ashley Wallbridge'i ağırlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Nisan 2019
Gareth Emery 'Garuda Nights' Rüzgarını 13 Nisan'da İstanbul'a Getiriyor

Trance ve progressive dans müziğin en önemli temsilcilerinden Gareth Emery, dünya çapında ses getiren soldout etkinlik serisi Garuda Nights’ı Future Momentum serisi kapsamında Zorlu PSM Studio’ya taşıyor.

2017 yılında Aly & Fila, 2018 yılında Ferry Corsten ve Markus Schulz gibi isimleri soldout şovlarla İstanbul’da ağırlayan Future Momentum serisi, 13 Nisan’da Gareth Emery ve Ashley Wallbridge ile devam ediyor. Albümlerinin tümü iTunes Amerika’da 1 numara olma başarısı gösteren birkaç sanatçıdan biri olan Gareth Emery, dünya çapında sattığı 5 milyondan fazla kopya, on milyonlarca dinlenme ve Tomorrowland, EDC, Ultra gibi festival performanslarıyla progressive dans müziğinin en önemli temsilcilerinden biri haline geldi. '100 Reasons to Live' albümü ile Billboard Dans Listesi’nde ikinci sıraya kadar tırmanan, 19 ülkede iTunes’ta 1 numaraya yerleşen, Armin van Buuren'in ikonik radyo şovu ASOT'ta 3 kez "yılın parçası" seçilen çalışmalara imza atma başarısı gösteren İngiliz DJ/Prodüktör, bu yıl yeni çıkacak albümü kapsamında Amerika ve Avrupa’nın yanı sıra uzunca bir aradan sonra Türkiye’deki müzikseverlerle buluşacak.

Kendi plak şirketi Garuda Music'in etkinlik konsepti Garuda Nights kapsamında Ashley Wallbridge’in de eşlik edeceği 'Future Momentum IV – Garuda Nights', 13 Nisan Cumartesi günü Zorlu Studio’da.

Gecede İngiliz yıldızlar Gareth Emery ve Ashley Wallbridge'e, yerli sanatçılar Burak & Emre, Triart, Juren Vu, KRCL ve back-to-back peformanslarıyla Cenk Eroge ve Onur Ates eşlik ediyor olacak.

Etkinlik biletlerini bu bağlantıdan edinebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...