Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Glasgow Şubat’ta Yeni Kulübü 500 GWR’ye Merhaba Diyor

Eski adı Viper olan mekan yenilenmiş tasarımını Funktion-One soundu ile bütünleştirirken, içeride artık fotoğraf çekilemeyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Ocak 2019
Glasgow Şubat’ta Yeni Kulübü 500 GWR’ye Merhaba Diyor

Şubat ayında Glasgow’da 500 GWR adlı yeni bir kulüp açılıyor.

500 Great Western Road üzerinde açılacak olan mekanda Eylül 2018’de kapanan ve özellikle öğrenciler arasında popüler olan Viper kulübü yer almaktaydı. Yeniden tasarlanan mekanda daha önce The Arches’a kurulmuş olan Funktion-One ses sistemi kuruldu. Yenilenen mekanda bunun yanında kamera ve fotoğraf makinesi kullanımına izin verilmeyecek.

"Gerçekleştirmek istediğimiz, insanların samimi bir ortamda en önemli şeyi yapmalarını, dans etmelerini sağlamak" sözleriyle misyonlarını tanımlayan kulüp menajeri Gavin Boyle, "The Arches, Saint Judes, Chambre 69 gibi mekanların kapanması sonrasında şehir eğlence sektörü hareketliliği bakımından biraz zayıflamıştı. Bir süre önce bu kullanılmayan alanı keşfettik ve sahipleri ile beraber ona yeni bir ruh kattık" diye devam ederek yeni mekanın şehrin dokusuna getireceği yeni soluğun işaretini verdi.

Açılış gecesi sahne alacak isimler henüz açıklanmadı ancak Boyle, hepsinin Glasgow'un yerli DJ’leri olacağını ve tamamanın çok iyi bilinen isimler olduğunu paylaştı. O gece peformans gösterecek olan DJ’ler, kulubün resident DJ'lerine verdiği Unusual Suspects adıyla sahne alacaklar.

500 GWR, Glasgow kentine yeni bir renk katmak üzere 1 Şubat Cuma günü kapılarını açacak.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...