Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni Groove Shack projesi ‘Jameela’ Gaia Ekho ve Bákayan remiksleriyle birlikte çıktı

Anadole'un 15'inci kataloğu olan ‘Jameela’ projesindeki parça kayıtları hücum kayıt olarak gerçekleştirildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Ağustos 2023
Yeni Groove Shack projesi ‘Jameela’ Gaia Ekho ve Bákayan remiksleriyle birlikte çıktı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berlin merkezli müzisyen/prodüktör Groove Shack, ‘Jameela’ adını verdiği yeni çalışmasını Gaia Ekho ve Bákayan remiksleriyle birlikte yayımladı.

Melodik tüneller oluşturarak hazırladığı ve Afro bir yürüyüşle çerçevelediği ‘Jameela’ projesinin remikslerinde de müzisyenlerle birlikte çalışmak isteyen Groove Shack, gitardaki yetenekleri ve Avrupa’yı etkileyen vokal becerileriyle yakın dostu Bákayan ile akademik klasik müzik eğitimini elektronik müziğin yenilikleriyle birleştirerek global plak şirketlerinin dikkatini üzerine çeken Gaia Ekho'yu ‘Jameela’ dünyasına davet etti.

Bákayan, diğer çalışmalarından farklı olarak Türkçe vokali ile remiksine renk katarken, Gaia Ekho ise kuyruklu piyano kayıtlarıyla kendisini gösterdi. Aynı zamanda yakın arkadaş olan müzisyenler, titizlikle hazırlandıkları ‘Jameela’ projesini hem özel bir anı hem de gelecekteki farklı yeni projelerinin fragmanı olarak görüyor.

Kayıtların hücum olarak alındığı ve üç müzisyenin becerilerini özgün şekilde sergilediği proje, Anadole etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...