Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Grove ilk kısaçaları ‘Queer + Black’i çıkardı

Politika, punk ve breakbeat ‘Queer + Black’te bir arada

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: KHALI ACKFORD
  • 28 Şubat 2021
Grove ilk kısaçaları ‘Queer + Black’i çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bristol’da çalışmalarını sürdüren prodüktör ve vokalist Grove, ilk kısaçalarını Memorials of Distinction/Spinny Nights plak şirketi üzerinden çıkardı.

5 parçadan oluşan “Queer + Black” isimli çalışma; kimlik arayışı, queer rave ekosistemi ve 2020 yazında köle taciri Edward Colston'un Bristol’daki heykelinin yıkılması gibi kişisel ve politik dayanak noktalarına sahip.

Grove, yeni çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Queer + Black, dünyayı deneyimleyişime bir giriş niteliğinde. Dans pistlerinde sizi terletecek parçalar aynı zamanda sizi seksüalite, sınıf ve ırk konularında da düşünmeye sevk ediyor. Müzikle ilgili Bristol’da edindiğim tecrübeler kuşkusuz bu çalışmayı şekillendirmede büyük rol oynadı. Önceden hip-hop, soul ve UK Garage tarzında işler yapıyordum, şimdiyse breakbeat’te ve punk esintili elektronik müzikte kendimi buldum. Kendini kabul etme süreci uzun bir yol. Queer + Black, kimliğimle ve inandığım değerlerle mutlu olduğumu, onlarla gurur duyduğumu ve bakış açımı diğer insanlarla paylaşmamın önemini vurgulayan bir çalışma oldu” ifadelerini kullandı.

Grove’un “Queer + Black” adlı kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...