Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hakan Kurşun Türkiye’de uzamsal ses ile kaydedilen en uzun süreli çalışmaya imza attı

44 dakikalık ‘Regeneration’, kayıpsız ses özelliği ile Türkiye’de yayımlanan en uzun süreli solo parça oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Aralık 2023
Hakan Kurşun Türkiye’de uzamsal ses ile kaydedilen en uzun süreli çalışmaya imza attı

Hakan Kurşun, Türkiye’de uzamsal ses teknolojisi ile dijital platformlarda yer alan en uzun süreli müzik çalışmasına imza atan isim oldu.

Yenilenme, odaklanma ve keşif temalarını müziğin evrensel diliyle harmanlayan Hakan Kurşun, ‘Regeneration’ adlı yeni projesiyle dinleyicilerini sıra dışı bir yolculuğa çıkarıyor. 44 dakika uzunluğundaki çalışma, yapay ses üreticileri, piyanolar, atmosferik sesler, telli ve vurmalı çalgılar ile zenginleştirilmiş bir ses dokusuna sahip. Gerçek doğa seslerinin sayısal dalgalarla bütünleştiği ‘Regeneration’, dinleyenleri hem bilinçaltının derinliklerine hem de bilincin ve benliğin katmanlarına doğru bir yolculuğa davet ediyor.

‘Regeneration’, özellikle çalışma anlarında, seyahatlerde, uyumadan önce ve meditasyon sırasında dinleyicilerine eşlik edecek bir arkadaş olma vaadini de taşıyor. Parçanın müzikal yapısı, geniş tarlaları, akarsuları ve etkileyici manzaraları hatırlatan doğal bir huzurun ve tazeliğin izlerini taşıyor. Her tınısı, dinleyiciyi bir dağın zirvesine çıkan bir yolculuğa ve orada bulunan çayırların arasında huzurlu bir uyku deneyimine davet ediyor.

Hakan Kurşun'un titizlikle oluşturduğu, bir içsel yolculuğun müzikal rehberi olarak dinleyicilerin karşısına çıkan çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...