Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Soul Grinders çıkış teklisi ‘Anymore’ ile ruhun derinliklerine sesleniyor

İkili ayrıca ‘Discover Series’ projesi kapsamında Babadağ’da kaydettiği canlı performansını YouTube’da paylaştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Aralık 2023
Soul Grinders çıkış teklisi ‘Anymore’ ile ruhun derinliklerine sesleniyor

Yağız Öztekin ve Ege Cömert ikilisinden oluşan Soul Grinders, ilk teklisi ‘Anymore’u tüm dijital platformlarda yayımladı.

İlk olarak Soul Grinders'ın Babadağ’da çekilen performans videosunda dinleme fırsatı elde ettiğimiz çalışma, 2021 yılından bu yana Türkiye’nin önde gelen kulüp, beach ve festivallerindeki enerji dolu canlı performanslarıyla elektronik müzik sahnesinde dikkatlerine üzerine çeken Soul Grinders için etkili bir solo çıkış.

Belirli bir müzik türüne bağlı kalmak yerine melodik deep house, dance electro pop, caz ve rock gibi farklı tarzlardan beslenen, müzikte türlerin sınırlarını kendisine has yorumuyla tek potada eriten ikilinin ilk elektronik müzik teklisi ‘Anymore’, 51 Music etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

Söz-müzik, aranje, miks ve mastering’i Soul Grinders’a ait olan tekli, unutulmaz günlere veda etmenin zorluğunu ve aşkın sona erdiği gerçeğiyle yüzleşmenin karmaşıklığını ele alıyor. Dokunaklı saksafon ve gitar sololarının elektronik müziğin enerjisi ile harmanlandığı çalışma, havaların soğumaya başladığı şu günlerde içimizi ısıtan nitelikte.

Çıkış teklilerini piyasaya sürmeden önce Türkiye genelinde 10'dan fazla farklı kentte 50'den fazla etkinlik ve mekanda 150'den fazla performans sergileyen Soul Grinders, müzikal yolculuğunda dinleyicilerin farklı duygularını harekete geçirerek onların ruhlarına dokunan bir sentez oluşturmayı amaçlıyor.

Çeşitli etkinliklerde Kadebostany, Ash, The Blaze, Stephan Jolk ve Chet Faker gibi dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşma fırsatı yakalayan Soul Grinders, ‘Anymore Tour’ kapsamında kasım ayında ilk yurtdışı turnelerini gerçekleştirdi.

Önümüzdeki dönemde müzikseverlerle buluşturmaya hazırlandıkları yeni parçaları için hız kesmeden stüdyoya giren ikili, gelişim ve dönüşüm göstererek ilerletmeyi amaçladığı sound’unu 2024 yılında global sahnelere taşımayı hedefliyor.

‘Anymore’ teklisine favori platformunuz üzerinden erişmek için bu bağlantıyı kullanabilir, Soul Grinders’ın ‘Discover Series’ projesi kapsamında Babadağ’da kaydettiği canlı performansını aşağıda izleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...