Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kamaal Williams Yeni Klibinde Müzik ve Dövüş Sporlarını Bir Araya Getirdi

Yeni yayınlanan klip, 2018 yılında dinlediğimiz parçaya bambaşka bir boyut kattı

  • EMRE ESKİHORAN
  • 7 Nisan 2019
Kamaal Williams Yeni Klibinde Müzik ve Dövüş Sporlarını Bir Araya Getirdi

Britanyalı müzisyen ve prodüktör Kamaal Williams, bir diğer adıyla Henry Wu 2018 yılında çıkardığı parçası 'New Heights (Visions of Aisha Malik)'in klibini yayınladı.

Black Focus Records etiketiyle 'Snitches Brew' ile beraber çıkardığı 'New Heights (Visions of Aisha Malik)' parçasını ilk olarak geçen yılın sonlarına doğru duymuştuk. İki parçadan oluşan single, 2018 yılının Mayıs ayında çıkardığı ve büyük övgü toplayan çıkış albümü 'The Return'ün devamında piyasaya çıkan dikkat çekici bir iş olarak öne çıkıyor.

Greg Barnes tarafından yönetilen 35mm klipte, Chris Tang ve Jayson Wynters oynuyor. Dövüş sanatlarını cazla kaynaştıran klip, müziğe epik bir görsellikle katkı sunuyor.

Williams basın açıklamasında, "2019 tamamen film çekmekten ibaret; küçüklüğümden beri Bruce Lee benim için çok büyük bir ilham kaynağı oldu, çünkü o büyük ekranlara çıkan ilk Çinli adamdı" diyor. “Müzik ve dövüş sanatlarının aynı enerji akışına sahip olduğunu ve ilgili sanat formları olduğunu düşünüyorum. O yüzden 'Neden Wu Funk ve Kung Fu'yu bir araya getirmeyeyim ki' dedim" diye de ekliyor.

Klibin yönetmenliğini yapan Greg Barnes ise, "Kamaal müzik yapmıyor, film müzikleri yapıyor ve onunla ortak bir vizyonda çalışmak çok ilham verici, özellikle bu 35mm bir Kung Fu filmi çekmek anlamına geliyorsa" açıklamasında bulundu.

Kamaal Williams'ın New Heights (Visions of Aisha Malik) parçasına ait video klibi aşağıda izleyebilir, çalışmayı bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...