Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hitman 3’te Berlin temalı techno kulübü

Oyundaki kulüp deneyimiyle Berghain’daymış gibi hissetmek mümkün

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Şubat 2021
Hitman 3’te Berlin temalı techno kulübü

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hitman’in ünlü Suikast Dünyası üçlemesinin yeni ve son sürümü Hitman 3 oyununda Berlin gece hayatından ilham alınarak oluşturulan oyun içi gece kulübü yer alıyor.

Club Hölle (Cehennem Kulübü) adı verilen sanal kulüp; Berghain, Kraftwerk, Arena, Sisyphos, Griessmühle ve daha birçok Berlin’e özgü mekândan izler taşıyor.

Kulüp, oyunun üçüncü misyonunun gerçekleştiği Berlin’in civar lokasyonlarından birindeki eski bir nükleer enerji santrali içinde konumlandırılmış.

Oyun geliştiricilerinin kentteki kulüp atmosferini Hitman 3’e başarılı biçimde yansıttığını söylemek mümkün. Kalın duvarlar ve sütunlar, grafitiyle kaplanmış açık hava yüzeyleri, neon ışıklar, özgün giyim tarzına sahip eğlence tutkunları ve gümbür gümbür çalan techno parçalar… Girişte “Bugün iyi görünüyorsunuz bayım!” şeklindeki karşılama biraz ıskalayıcı olmuş, bu karşılamaya sert ve soğuk bir bakış eşlik etse çok daha gerçekçi olurmuş ama yine de Berlin’in gece yaşamında hissetmekten kendinizi alamıyorsunuz.

Besteci ve müzisyen Niels Bye Nielsen, hem oyunun genel müziklerinin hem de kulüpte çalan dans müziklerinin arkasındaki isim.

Oyun esnasında kulüpte gezinmek, atmosferi ve müziği deneyimlemek bu yönüyle heyecan verici unsurların başında geliyor. Hitman dünyasının nahoş bir ayrıntısı ancak, gidişattan memnun değilseniz DJ’in hayatına son vermek de yapabilecekleriniz arasında yer alıyor.

Hitman 3’teki kulüp yansımalarından videoları aşağıda izleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...