Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Holy Goof’tan Yeni Albüm: 'Globes'

24 parçalık albüm Chris Lorenzo, FineArt ve birçok isimle ortak çalışmalar içeriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Şubat 2019
Holy Goof’tan Yeni Albüm: 'Globes'

Holy Goof 24 parçadan oluşan yeni albümü 'Globes'u 1 Şubat'ta piyasaya çıkardı.

Holy Goof'un HGMusic adlı kendi plak şirketinden yayımlanan ve "derleme/konsept DJ miks projesi" olarak tanımlanan albümüyle aynı zamanda, sanatçının yerinde duramayan bassline, garage, house diğer low-end'e kadar çeşitlilik gösteren miks yelpazesine doğru bir yolculuğa çıkıyoruz.

24 parçalık projede, Chris Lorenzo, FineArt, Notion ve TS7 gibi isimlerle ortak çalışmalar da yer alıyor. Flava D, My Nu Leng ve Taiki Nulight gibi sanatçıların şarkılarının da albümde yer alması göze çarpan detaylar arasında.

Albümle aynı adı taşıyan bir Britanya turu ise yolda. Ülke çapında farklı mekanlarda sahne alacak olan Holy Goof, albümün piyasaya çıkmasından bir gün sonra kendisinin ana sahne sanatçısı olacağı büyük bir etkinlik için Londra'nın gözde mekanlarından Electric Brixton sahnesinde boy gösteriyor olacak.

'Globes', Holy Goof'un içinde Zomby, Joker ve DJ Zinc gibi isimlerden parçaların da olduğu Fabriclive 97'nin yayımlamasından bir sene sonra bizlere ulaşmış oluyor.

Sanatçı 2018’deki bir basın bültenindeki açıklamasında projesini, "İnsanlar tekrar ve tekrar dinleyebilsin diye hoş bir biçimde ilerleyen ve setlerimde çalmayı sevdiğim gibi, mümkün olduğunca farklı tarzlar içeren bir miks yapmak istedim" şeklinde açıklıyor.

HGMusic etiketi taşıyan 'Globes' 1 Şubat'ta piyasaya çıktı.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...