Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Indira Paganotto ve Sam Shure 1 Ağustos’ta Antalya Palm Beach’te sahne alacak

Etkinlik 1 Ağustos Pazar günü Plur Events sunumuyla gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Temmuz 2021
Indira Paganotto ve Sam Shure 1 Ağustos’ta Antalya Palm Beach’te sahne alacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İspanya'nın yeteneğiyle göz dolduran genç DJ/prodüktörlerinden Indira Paganotto, 1 Ağustos Pazar günü Antalya Lara’da bulunan Palm Beach’te dinleyicilerinin karşısında olacak.

Henüz 17 yaşındayken Jef K, Gwen Maze, G-Rom ve Ian Pooley'in remiksleriyle katkı sunduğu "Underground Love" adlı ilk plağını piyasaya çıkaran, takip eden yıllarda dünyanın farklı noktalarındaki festival ve kulüp performanslarıyla kabin başındaki yeteneklerini sergilemeyi ihmal etmeyen, psyprogressive, minimal ve techno gibi farklı türleri kendine has enerjik tarzıyla korkusuzca bütünleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdüren sanatçı, Ekim ayında Awakenings festivalinde çalmanın heyecanını yaşayacak. Paganotto ayrıca geçtiğimiz günlerde Second State Audio’dan “Katsumi” adlı yeni bir tekli yayımladı.

Etkinliğin bir diğer dikkat çeken ismi Sam Shure ise özellikle Türkiye’den hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip. Stil vor Talent plak şirketinden çıkardığı ilgi toplayan müzik çalışmalarıyla tanınan Alman DJ/prodüktör, bu yıl son olarak Frau Blau plak şirketinin derleme albümüne “Prosa” parçasıyla katkı sağlamış, Tim Engelhardt ve Laroz’un “Touch The Sky” ve “Miombo” parçalarına remiks yapmıştı.

1 Ağustos’ta Plur Events organizasyonuyla düzenlenecek Sunset Cocktail serisinin altıncı buluşması kapsamında sahne alacak olan Indira Paganotto ve Sam Shure’a etkinlikte Deniz Tekin, Enes Çakır ve Oğulcan Akalın da eşlik ediyor olacak. Paganotto, Antalya etkinliğinin bir gün öncesinde, 30 Temmuz’da Ankara Kite’ta başkentteki dinleyicileriyle bir araya gelirken, Sam Shure ise aynı gün İstanbul Kastel’de çalacak.

Sunset Cocktail serisinin altıncı buluşmasındaki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edin.

P.L.U.R. Presents: Sunset COCKTAILS #6 | 1 AĞUSTOS 2021, PAZAR

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...