Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Indo Warehouse özel bir gösteri ile Londra Outernet'e geliyor

Indo Warehouse, 22 Eylül'de kulüp müdavimlerini indo-fütüristik dünyaya davet ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Temmuz 2023
Indo Warehouse özel bir gösteri ile Londra Outernet'e geliyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

ABD'yi bir dizi biletleri önceden tükenen etkinlikle sallayan, yeni house müzik kolektifi Indo Warehouse, Londra'daki ilk etkinliklerini gerçekleştirmek için İngiltere'ye geliyor. Kahani, Kunal Merchant, Ethyr, Areublue ve Payal Jay dahil Indo Warehouse kadrosunun tümünün performans sergileyeceği buluşma, 22 Eylül Cuma günü HERE at Outernet’te gerçekleşecek.

Güney Asyalı house ve techno etiketi Indo Warehouse, Amerika'daki en sıcak yeni yeraltı hareketi. Los Angeles’taki Sound ve New York’taki Brooklyn Mirage gibi ikonik kulüplerde partiler düzenledi. Şimdi DC, Portland, San Francisco, Brooklyn, Toronto, Seattle ve Vancouver'daki tarihlerle küresel bir tura çıkmaya hazırlanıyorlar; ardından Londra'ya geliyorlar. Ekim ayında, ADE vitrininde Melkweg'de performans sergiliyorlar.

Etiketin sanatçıları arasında dünyanın dört bir yanında yaşayan DJ'ler, yapımcılar, şarkıcılar, şarkı yazarları ve geniş bir kolektif bulunuyor. DJ setlerinde her sanatçı hipnotik, duygusal ve perküsyonlu groove'larla Güney Asya esintili sesler, vokaller, dokular ve dans müziği kültürünü içeren house müziğine benzersiz bir bakış açısı sunuyor.

Indo Warehouse’un Londra organizasyonu, indo-fütüristik dünyaya kulüp müdavimlerini taşıyacak bir deneyim yaratacak.

Biletler için bu sayfayı ziyaret edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...