Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İrlanda ruhu bu albümde: “The Irish Spirit”

On Fade grubu "The Irish Spirit" için Jam Session platformunda bir araya geldi

  • THE IRISH SPIRIT İŞ BİRLİĞİYLE
  • 8 Şubat 2020
İrlanda ruhu bu albümde: “The Irish Spirit”

Dört grafiti sanatçısının hazırladığı tasarımları İstanbul sokaklarının duvarlarına taşıyarak Dublin esintisini bizlerle buluşturan "The Irish Spirit" bu kez On Fade grubunun bestelerini hazırlayıp Snapmuse'un prodüktörlüğünü üstlendiği albüm çalışmasıyla etrafımızı saran İrlanda etkisine yeni bir boyut kazandırıyor. Yaratıcılığın ve özgürlüğün ötesinde bir deneyim yaşatan “The Irish Spirit” albümü, genç yetenekleri ve yeni nesil alternatif sanatçıları destekleyen Jam Session platformunda müzikseverlerle buluştu.

“The Irish Spirit”, “Reload The Gun“, “In My Bones“, “The Ghost“, “1780“, “Never Let You Go“ olmak üzere toplam 6 özgün parçadan oluşan albümün tamamını etkisi altına alan “The Irish Spirit” ruhu tüm parçalara ilham vererek şarkı isimlerinde, sözlerde, müziklerde zaman ve mekanlardan bağımsız özgün formlarda kendini hissettiriyor.

Deep house, down tempo, yeni akım elektronik, dans elektronik gibi müzik türlerinden örnekler içeren ve farklı dinamikleri bir araya getirerek duyguların en derinine kadar hitap eden albüm ayrıca tambur, bağlama ve saz gibi yerel enstrümanlarla da destekleniyor.

Albüme ismini veren ilk parça ile kıpır kıpır bir müzikalite sunmaya başlayan "The Irish Spirit" albümü, “Reload The Gun“ ve “In My Bones“ parçalarının dinamik yapısıyla dans etmek için her şeyi sunuyor. “The Ghost“ adlı yapımda öne çıkan tambur ve markanın kökenlerine gönderme yapan “1780“ parçasında duyduğumuz bağlama yürüyüşleri, müziğin sınırlardan bağımsız evrensel bir dil olduğunu bir kez daha tüm güzelliğiyle dinleyenlere hatırlatıyor. “Never Let You Go“ isimli kapanış şarkısı ise dingin atmosferi ve tutkulu sözleriyle albümdeki eşsiz yolculuğa nokta koyuyor.

Tamamen bu proje için bir araya gelen On Fade grubu üyeleri, prodüktör Onur Diner ve Derya Ural, gitar ve bağlamada Fatih Yaşar, vokalde ise Lara Başakıncı ile Erkan Erginci'den oluşmakta.

Genç yetenekleri ve yeni nesil alternatif sanatçıları destekleyen, onlara müziğin arkasındaki hikayelerini anlatmalarına olanak sağlayan müzik platformu Jam Session üzerinde yükselen albüme tüm dijital platformlarda ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...