Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Modern techno ikliminin taze rüzgarı Keith Carnal 14-15 Şubat’ta Türkiye’de

Cérémonie sunumuyla gerçekleşecek çifte etkinlik 14 Şubat’ta Zorlu PSM Studio, 15 Şubat’ta ise Kite Ankara sahnesinde

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Şubat 2020
Modern techno ikliminin taze rüzgarı Keith Carnal 14-15 Şubat’ta Türkiye’de

Techno dünyasında son yılların trend belirleyici en etkili isimlerinden biri olarak görülen Hollandalı DJ/prodüktör Keith Carnal 14 ve 15 Şubat’ta Türkiye’deki dinleyicilerinin karşısında olacak.

2009’daki ilk kısaçalar albümü ‘What You Think’ ve 2010’da çeşitli listelere ve derleme albümlere girmeye başlayan ‘The Camel’ teklisinden itibaren müzikal üretimine hız kesmeden devam eden Carnal, prodüksiyonlarında akılda kalıcı melodik yapıları ve üzerinde özenle düşünülmüş bass/perküsiyon yürüyüşlerini öne çıkarmasıyla tanınan bir isim. Bu etkiyi sanatçının özellikle 2016 yapımı 'Racidence', 2017 yapımı ‘Rijwiel’, 2018'de çıkan ‘Prospect’ ve geçen yıl müzikseverlerle buluşan ‘Verbal Response’ parçası ve 'RETROFIT' albümünde gözlemlemek mümkün. Carnal ayrıca, Mixmag kapak yıldızlarından Charlotte de Witte’nin ‘Voices of the Ancient’ ve 1990’lı yılların rave klasiği olan, CJ Bolland ve The Advent ortak üretimi ‘Camargue’ parçasına yaptığı remikslerle de hatırlanıyor.

Amsterdam Dance Event, Awakenings, Paradigm ve Dream Nation gibi üst düzey festivaller ile Tresor, Griessmühle, The Steel Yard, Radion, Warehouse Elementenstraat ve Privilege Ibiza gibi seçkin kulüplerdeki performanslarıyla dünyanın dört bir yanında sadık bir dinleyici kitlesi oluşturmayı başaran sanatçı, iki güne yayılan Türkiye programıyla temponun hiç durmadığı performanslarına devam ediyor olacak.

14 Şubat’ta Zorlu PSM %100 Studio, 15 Şubat’ta ise Kite Ankara’da müzik tutkunlarını ağırlayacak çifte etkinlik serisinde Cérémonie kurucusu Maguar her iki günde de kabin başına geçerken, Restless İstanbul, Rhodium ise Ankara programında performans sergileyecek.

CÉRÉMONIE PRESENTS: KEITH CARNAL | ZORLU PSM %100 STUDIO, 14 ŞUBAT 2020 CÉRÉMONIE PRESENTS: KEITH CARNAL | KITE ANKARA, 15 ŞUBAT 2020

Keith Carnal'ın 'RETROFIT' adlı son albümünü dinleyin.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...