Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Islandman 12 Ağustos'ta +1özelbiran yaşatacak #TurnUpTheMusic etkinliği için Yuzu Beach Ayayorgi’ye konuk oluyor

Islandman, 4’üncü stüdyo albümü ‘Popsicle Obstacle’dan ilk teklisi olan ‘Sunshine’ parçasını geçtiğimiz günlerde dinleyicileriyle buluşturmanın heyecanını yaşadı

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Ağustos 2023
Islandman 12 Ağustos'ta +1özelbiran yaşatacak #TurnUpTheMusic etkinliği için Yuzu Beach Ayayorgi’ye konuk oluyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tolga Böyük, Eralp Güven ve Erdem Başer’in oluşturduğu başarılı elektro-akustik üçlüsü Islandman, 12 Ağustos Cumartesi günü özel anları unutulmaz deneyimlerle taçlandırarak +1 özelbiran katan #TurnUpTheMusic etkinliği kapsamında Yuzu Beach Ayayorgi'de sahne alıyor.

Ekimde çıkacak 4’üncü stüdyo albümü ‘Popsicle Obstacle’dan ilk teklisi olan ‘Sunshine’ parçasını geçtiğimiz günlerde dinleyicileriyle buluşturmanın heyecanını yaşayan Islandman, Amsterdam Dance Event 2023’ün yeni açıklanan ilk etap sanatçıları listesinde de öne çıkan figürlerden biri olmuştu.

M83, Caribou, Empire of the Sun ve Animal Collective gibi grupları anımsatan indie-dance / pop bileşimi yeni teklisi ‘Sunshine’ ile bu yaz festivallerin sıkı favori parçalarından birine imza atan üçlü, geçtiğimiz kış Cem Karaca’nın 1984 yapımı ‘Çok Yorgunum’ şarkısına yaptığı düzenleme ile büyük ilgi toplamıştı.

Çeşme Yuzu Beach Ayayorgi'deki #TurnUpTheMusic buluşmasında müzik saat 17:30’da Thess Fischer ile başlayacak. Hemen ardından Islandman sahneyi devralırken, gecenin kapanışında müzikseverler ayrıca MOOJO ve Efecan Yesugay’ı da dinleyebilecek.

Over Daze katkılarıyla hayat bulacak etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilir, Islandman’in gelecek albümünden paylaştığı ilk teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

TURN UP THE MUSIC | ISLANDMAN + MOOJO + THESS FISCHER + EFECAN YESUGAY | ÇEŞME YUZU BEACH AYAYORGİ, 12 AĞUSTOS 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...