Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jan Blomqvist ‘Destination Lost’ teklisinde Rodriguez Jr. ile iş birliğine gitti

Jan Blomqvist, Sónar Istanbul 2024’ün 2. gün programında 27 Nisan’da Zorlu PSM’de

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: CHRISTIAN DAMMANN
  • 21 Nisan 2024
Jan Blomqvist ‘Destination Lost’ teklisinde Rodriguez Jr. ile iş birliğine gitti

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

“Konser techno”su adını verdiği stiliyle sahne performanslarında farklı bir akım yaratmasıyla bilinen DJ, prodüktör ve vokalist Jan Blomqvist, Sónar Istanbul 2024'ün 2. gün programı kapsamında 27 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da sahne alacak.

Son 10 yılda aralarında Burning Man, Cercle, Coachella, Tomorrowland, Balaton Sound, Untold, Lightning in a Bottle ve Extrema Outdoor’un da olduğu 700'ü aşkın etkinlikte canlı konser veren ve Stil vor Talent, Armada Music, Days Like Nights, Anjunadeep ve Sony Music gibi plak şirketleriyle birlikte çalışma fırsatı yakalayan Jan Blomqvist; son olarak geçtiğimiz günlerde Rodriguez Jr. iş birliğiyle çıkan yeni teklisi ‘Destination Lost’ ile dinleyicilerinin çalma listelerinde yerini aldı.

Minimal techno ve organik vokallerin eşsiz bileşimini ortaya koyan Alman sanatçı, etkileyici canlı performansı ile İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

26-27-28 Nisan'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek Sónar Istanbul biletlerine buradan ulaşabilir, Jan Blomqvist’in yepyeni parçasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2024 BİLETLERİ
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...