Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeff Mills, Nina Kraviz, DVS1 ve Helena Hauff Dimensions Festival’de

Larry Heard, Andrew Weatherall, Hunee, DJ Stingray ve onlarca isim Ağustos ayında Dimensions Festival için Hırvatistan’da olacak

  • EMRE ESKİHORAN
  • 1 Nisan 2019
Jeff Mills, Nina Kraviz, DVS1 ve Helena Hauff Dimensions Festival’de

Dimensions Festivali’ne katılacak sanatçıların isimleri belli oldu.

Festival, Dimensions'a 2012 yılından bu yana ev sahipliği yapan Fort Punta Christo'da bu yıl son kez düzenlenecek. Festivalin 2019 etkinliği için açıklanan isimlerden bazıları şu şekilde: Nina Kraviz, Omar S, DJ Stingray, Helena Hauff, Hunee, DVS1, Jane Fitz, Shanti Celeste, Skee Mask, dBridge, Batu, Craig Richards b2b Nicolas Lutz ve Ben UFO'nun ekibi 'the Hessle Audio'.

Larry Heard, Octave One, Karen Gwyer ve DMX Krew gibi isimlerin canlı performans sergileyeceği festivalin açılış konseri Pula'nın 2000 yıllık tarihi amfitiyatrosunda düzenlenecek ve Jeff Mills, Tony Allen, Hunee ve Mixmag'in 2018'de yılın DJ'i seçtiği Objekt canlı performans sergileyecek. Açılış konseri için daha fazla isim yakında açıklanacak.

Tanıdık yüzler olduğu gibi, Ciel, Peach, Afrodeutsche, Solid Blake, Jayda G, Steam Down Orchestra, Object Blue, SPFDJ, Nu Guinea, Alienata, Francesco Del Garda, Fumiya Tanaka, Mor Elian ve Zip gibi isimler bu sene festivalde ilk kez performans sergileyecek.

Dimensions Festivali bu yıl 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'ın Fort Punta Christo kalesinde düzenlenecek.

Festivalle ilgili daha fazla bilgi ve biletler için buraya tıklayın.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...