Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeff Mills elektronik müzik dergisi yayımlamaya başladı

The Escape Velocity isimli dijital dergi sanatın yaratıcı yönünü öne çıkarmayı hedefliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Şubat 2021
Jeff Mills elektronik müzik dergisi yayımlamaya başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jeff Mills, erişimi ücretsiz olan yeni bir elektronik müzik dergisi hayata geçirdi.

The Escape Velocity isimli dijital dergiye sanatçının plak şirketi markası Axis Records’ın internet sitesi aracılığıyla ulaşılabiliyor. Yeni sayılarının üç ayda bir yayımlanacağı açıklanan dergi, disiplinlerarası yaklaşımı ile sayfalarında interaktif görsellere de yer veriyor olacak.

Basın açıklaması ile The Escape Velocity hakkında düşüncelerini aktaran Mills, “Elektronik müziğin bugün tecrübe ettiğimiz formu 1980’li yılların ortalarında olmaya başladığından bu yana sanata bir yaratı olarak geliştirilen bakış açısının çok sınırlı düzeyde kaldığını kişisel olarak gözlemledim. Kimi sanatçılara olması gerektiği ölçüde diplomatik ve adil davranmayan endüstride yaratıcılığı daha fazla konuşmaya, daha çok fikir alışverişi yapmaya ve elektronik müziğin sınırlarını hayal gücümüzün ötesine taşıyacak yolları daha fazla irdelemeye her zaman yer var” dedi.

Derginin ilk sayısının kapak tasarımı, fütüristik illüstrasyonlarıyla Detroit techno’nun şekillenmesinde önemli katkısı olan Detroitli efsanevi sanatçı Haqq tarafından yapıldı.

The Escape Velocity’nin ilk sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...