Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton Showcase Online'da bu hafta

Serinin 4 Temmuz Cumartesi akşamı 21:00'da başlayacak 12. bölümünde Sezer Uysal, UGR ve Mass Man performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Temmuz 2020
Jeton Showcase Online'da bu hafta

Her hafta Cumartesi akşamı gerçekleşen "Jeton Showcase Online"ın on ikinci bölümü 4 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Sırasıyla Mass Man, UGR ve Sezer Uysal'ın performans sergileyeceği yayının açılışını yapacak isim olan Mass Man, Jeton Records'ın Mayıs ayında piyasaya sürdüğü "New Breed Vol. IV" adlı derleme albümde "Obsidian" adlı parçası ile yer alma başarısı göstermişti. Seti Mass Man'den devralacak UGR ise 2010 yılına ait iki parçadan oluşan ilk resmi çalışması "True Lies"tan itibaren şimdiye kadar pek çok yapıma imza atmış üretken bir isim. Sanatçı, Jeton Records ailesine "New Breed Vol. IV" adlı derleme albümde yer alan Anıl Bütün ile ortak çalışması "Broke Up" ile katılmıştı.

"Jeton Showcase Online"ın on ikinci bölümünün kapanışı ise Türkiye'yi yurt içi ve yurt dışındaki performansları ve ürettiği müzik yapımlarıyla başarıyla temsil eden sanatçılardan biri olan Sezer Uysal'dan gelecek. Uysal, yakın dönemde Thylacine'in "Anatolia", James Trystan'ın "Mosaic", Mehmet Akar'ın "So Corrupted" ve Mitch De Klein'ın "Locomotive" parçalarına yaptığı remiks çalışmalarıyla dinleyicilerinin beğenisini topladı.

Mixmag Türkiye iş birliğiyle Jeton Records YouTube sayfasında izleyicilerle buluşacak yayın 4 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Serinin geçen haftaki yayınını izleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...