Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

EXIT Festival’ın 20’nci yılında kapanış 4 saatlik setiyle Solomun'dan gelecek

Festivalde ayrıca Tale Of Us ve Maceo Plex’in b2b performans sergileyeceği açıklandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Temmuz 2020
EXIT Festival’ın 20’nci yılında kapanış 4 saatlik setiyle Solomun'dan gelecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz günlerde ilk etap sanatçılarını açıklayan EXIT Festival 2020’nin kadrosu genişliyor.

İbiza’daki pazar günü etkinliklerinin ve aynı zamanda EXIT Festival’ın sembol isimlerinden biri olan Solomun, 13-16 Ağustos’ta yirminci yılını kutlayacak olan EXIT Festival’ın Dance Arena’daki kapanışını 4 saatlik özel setiyle yapacak. Bu, festival tarihindeki en uzun süreli kapanış seti olacak.

Festival kadrosuna eklenen DJ'ler arasındaki bir diğer sürpriz ise Maceo Plex. Sanatçı, solo şovunun yanı sıra ismi ilk etap sanatçı listesinde yer alan İtalyan ikili Tale Of Us ile ayrıca b2b performans da sergileyecek.

Sırbistan’ın önde gelen festivallerinden EXIT Festival, geçtiğimiz haftalarda Sırbistan başbakanı Ana Brnabić’in festivalin hayata geçmesinin önündeki engelleri kaldırmasıyla müzikseverleri sevindirici haberleri peşi sıra paylaşmıştı.

Festivalin ana sahnesinde Burak Yeter, Laibach, Robin Schulz, Roni Size b2b LTJ Bukem feat. Dynamite MC, Ofenbach ve DJ Regard gibi isimler yer alırken, ünlü Dance Arena'da Black Coffee, Amelie Lens, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Denis Sulta, Tale Of Us, ARTBAT, Dax J, Kobosil, DJ Tennis, Meduza, Marko Nastić, Andrew Meller, Lag b2b Insolate, Ilija Djokovic ve Space Motion gibi isimler dikkat çekiyor.

No Sleep Novi Sad adlı sahnede performans sergileyeceği açıklanan sanatçılar ise Juliana Huxtable, Francois X, Marcel Dettmann, VTSS b2b SPFDJ, 999999999, Monosaccharide ve Bokee'den oluşuyor.

EXIT Festival 2020, 13-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Biletler ve tüm ayrıntılar için tıklayın.

EXIT FESTIVAL 2020, 13-16 AĞUSTOS 2020

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...